Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

От тук насетне ти обещавам да разбереш какво е да се чувстваш извън кожата си. Мога го. Само гледай! :twisted:

Лелче , да си мериш приказките, че на твоите години да не вдигнеш кръвно от нерви

И не ми говори ти за комплексарщина, защото си толкова жалка с висенето по форумите и простотиите си.

Празната ти глава как един път не зацепи, защо във всеки форум едва те понасят, Не си ли зададе един път този въпрос? Защото ако си го беше задала. щеше да видиш, че вината за отношението към теб е в ТЕБ, не в другите.

Ти откакто си във форума няма човек с който да не си се държала подигравателно.Теб си те знаем правиш фелацио, ближеш задниците на всеки безплатно. Ноке даже снимка сложи за теб, да го правиш през дрехите, поради лошата ти хигиена - като цяло

Последно редактирано:

"Въшко сплескана" вероятно майка ти така те е наричала, няма как да ме засегнеш с това. И да ми се заканваш е смешно-селяндурски, но продължавай да се излагаш... въшко спескана!
Каква Вина, какви пет лева бре моме? Ти съвсем се отплесна от основната тема, колко си незначителна за тези форуми, в които участваш. Като статист или просто като куха лейка?! И от такива има нужда. Все пак Митьо на някой трябва да разчита.

Некадърница сигурно е майка ти, която не е успяла да те възпита, но тя жената не е толкова виновна, колкото средата ти от селяндури, които само така са те наричали и ти искаш в този форум да покажеш, че има и други като теб. Няма лошо. То аз не съм от тях как Сийке!
Задници не ближа. Няма смисъл. Само фелацио правя, по мое желание. Но когато ти се научиш на това, можеш пак да попишеш ... по темата.

Брей, каже човек Make love и те се изтрепат!:-o
Добрютро, хайде днес да бъдем добрички и да не се караме - животът е прекалено кратък и гаден, за да си го вгорчаваме допълнително.:)

Брей, каже човек Make love и те се изтрепат!:-o
Добрютро, хайде днес да бъдем добрички и да не се караме - животът е прекалено кратък и гаден, за да си го вгорчаваме допълнително.:)
Ама то аз в тоя форум само с хейт и попържни съм разпускал :rolleyes:
Виртуалната любов ми е по-скоро натоварваща.

Ама то аз в тоя форум само с хейт и попържни съм разпускал :rolleyes:
Виртуалната любов ми е по-скоро натоварваща.

Хм, мен пък либуфта под всички форми ме зарежда положително, а хейта, дори и само виртуален ме натоварва излишно. Виж колко е хубаво, че сме различни - разнообразието на живота го прави интересен.:wink:

Хм, мен пък либуфта под всички форми ме зарежда положително, а хейта, дори и само виртуален ме натоварва излишно. Виж колко е хубаво, че сме различни - разнообразието на живота го прави интересен.:wink:
То хубаво ама аз повечето време май съм достатъчно зареден, та немам нужда и от допълнителен инпут :)
По-скоро търся на кого да предам малко от собствения си заряд и примерно да го натоваря като катър с колкото може да носи :)

То хубаво ама аз повечето време май съм достатъчно зареден, та немам нужда и от допълнителен инпут :)
По-скоро търся на кого да предам малко от собствения си заряд и примерно да го натоваря като катър с колкото може да носи :)

Ами, ето една колежка по-нагоре предлагаше аутпут за нечий инпут :)

Е, не всички сме щастливци, като тебе. Някои сме крехки натури и имаме нужда да ни засвидетелстват топли чувства. Пък и на катъра рядко му харесва да го товарят, въпреки, че свръхзаредения се чувства по-добре, като разтовари.:)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ами, ето една колежка по-нагоре предлагаше аутпут за нечий инпут :)

Това и е занимавката на Неродената мома, да се предлага по форумите, дано някой се прежали

Последно редактирано:
От: От: Предприемачеко разпускане!

"Въшко сплескана" вероятно майка ти така те е наричала, няма как да ме засегнеш с това. И да ми се заканваш е смешно-селяндурски, но продължавай да се излагаш... въшко спескана!
Каква Вина, какви пет лева бре моме? Ти съвсем се отплесна от основната тема, колко си незначителна за тези форуми, в които участваш. Като статист или просто като куха лейка?! И от такива има нужда. Все пак Митьо на някой трябва да разчита.

Некадърница сигурно е майка ти, която не е успяла да те възпита, но тя жената не е толкова виновна, колкото средата ти от селяндури, които само така са те наричали и ти искаш в този форум да покажеш, че има и други като теб. Няма лошо. То аз не съм от тях как Сийке!
Задници не ближа. Няма смисъл. Само фелацио правя, по мое желание. Но когато ти се научиш на това, можеш пак да попишеш ... по темата.

Красавице неземна, ако продължиш да споменаваш майка ми , за 2 сек ще те направя сама да си говориш

Последно редактирано:

Ква е тая селяния дето се е развихрила тука бе? Уж тема за разпускане пък се псувате като стари овчари от Първомай :D

Ани - недей бе душко. Защо си го причинявате?

Ква е тая селяния дето се е развихрила тука бе? Уж тема за разпускане пък се псувате като стари овчари от Първомай :D

Бърни, що не бачкаш, а ? Хайде, стига скатавки, че ирландците една кола пари ти дават, пък ти по разпускащите теми блееш.:)

Къде видя псувни?

Просто лелката се осра във форума на абв, админите я изхвърлиха и тя се премести тук да лази по нервите на всички.

Бърни, що не бачкаш, а ? Хайде, стига скатавки, че ирландците една кола пари ти дават, пък ти по разпускащите теми блееш.:)
бачкам си , но тая седмица е по свободна щото съм само съпорт. За техните стандарти даже малко ми дават. Но ако сравняваме България е много - да.

Ани - недей бе душко. Защо си го причинявате?

Ти недей да вземаш фунцията на Синя каска, защото до няколко дни леля Каси ще забрави обещанието си към теб, понеже и спряха парите за Гинко Билоба от Здравната каса, тъй като положението и било безнадежно

Последно редактирано:

Ти недей да вземаш фунцията на Синя каска, защото до няколко дни тая ще забрави обещанието си към теб и пак ще те нападне. Толкова я пере тока

Ти па ако мислиш, че ми е важно дали ще си спази обещанието и съм му обърнала особено внимание, много грешиш, Аничка.:lol: Да прави каквото иска - не ми зависи хляба от нея, нито пък доматките.. Аз отдавна съм се отказала да се занимавам с нея, а сблъсъците само ме принизяват до нейното ниво. Както искаш - не взимам страна, просто не искам да се ядосваш. Ако реша да я взема - ще е твоята, знаеш го.:)

бачкам си , но тая седмица е по свободна щото съм само съпорт. За техните стандарти даже малко ми дават. Но ако сравняваме България е много - да.

Не бъди скромен - похвали се де.:)
Хайде, аз тогава ще бачкам, че ми плащат хората, а аз се скатавам и се чувствам виновна.

Горе