Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ти па ако мислиш, че ми е важно дали ще си спази обещанието и съм му обърнала особено внимание, много грешиш, Аничка.:lol: Да прави каквото иска - не ми зависи хляба от нея, нито пък доматките.. Аз отдавна съм се отказала да се занимавам с нея, а сблъсъците само ме принизяват до нейното ниво. Както искаш - не взимам страна, просто не искам да се ядосваш. Ако реша да я взема - ще е твоята, знаеш го.:)

Аз едно не проумявам и не знам някой дали е забелязал - жените тук сме малко и тази особа не успя да поддържа добри отношения с нас, Все към мъжете се присламчва, мазни им се...абе да му се незнае и сърбежа

Другарките БСП-ултраси много са се изнервили...
Cassiopeia е единствената мацка в тоя форум, с която може да се комуникира нормално. Всичко друго е от идиот нагоре.

Cassiopeia е единствената мацка в тоя форум, с която може да се комуникира нормално. Всичко друго е от идиот нагоре.

Ти кога опита да комуникираш нормално с нас, та така бързо ни определи? Ние можем да комуникираме и на други теми, освен политика - ти си тоя, който не може и идва тук да се заяжда.
Никак не сме изнервени, ти си тоя, който се опитва да прикрие злобата си, като се прави на шут - неуспешно.:) Айде, бегай да си общуваш нормално с тия, с които можеш и не се ври там, където не са ти приятни хората.

Това твоето е задръстения - щом някой е против ГЕРБ, значи е с БСП, така ли? А случайно да ти минава през ума,че може да не харесваме никоя партия? Едва ли ти е минало.

И не се намесвай в чужди разговори, както и не бъди сигурен,че симпатиите ти към Каса ще са вечни

Ами може да се кандидатираш за председател на Касиния фенклуб :)
Високи са ти шансовете, щото се падаш едва втория или третия мембър :) (при това текучество няма как да е сигурен човек...)

1407749550_5.jpg

Колко малко им трябва да си направят новина от една шега

Тея двамата още ли рънджат политическа пропаганда в темата?

Ти пръв почна да дрискаш политически изцепки у темата.

Като спрем да им се впрягаме или ще се махнат или ще разпуснат, като хората - по-вероятно е първото.:lol:
Как си душе? Да идвам ли да те наказвам?:wink:

Еми може и да съм писал, но не съм правил пропаганди, а и да не си част от темата и да се намушиш само зареди това да възхваляваш вожда винету, е съвсем друго нещо....

Това, че ние сме си говорили приятелски, не ги оправдава, че влизат тук да се заяждат. Няма смисъл да се сочим с пръст и да им придаваме голямо значение.:)

Горе доло душко тръся си човек за съвместна работка. :)
За бой ранко още мисля :)
Като спрем да им се впрягаме или ще се махнат или ще разпуснат, като хората - по-вероятно е първото.:lol:
Как си душе? Да идвам ли да те наказвам?:wink:

Горе доло душко тръся си човек за съвместна работка. :)
За бой ранко още мисля :)

Никога не е рано, бе душе.:) Ако търсиш тясен (и плосък) спициалист питай Бърни - и без това гледам, че има много свободно време в Ирландия.:lol: Той е компетентен, ще ти помогне..

Аааааа, душко ни ми трябва тоз да се ядосвам по цял ден още повече, па и нали го видях колко е специалист. :)
Никога не е рано, бе душе.:) Ако търсиш тясен (и плосък) спициалист питай Бърни - и без това гледам, че има много свободно време в Ирландия.:lol: Той е компетентен, ще ти помогне..

Еми може и да съм писал, но не съм правил пропаганди, а и да не си част от темата и да се намушиш само зареди това да възхваляваш вожда винету, е съвсем друго нещо....
А тук да коментираш "тиквоча" и политическите пристрастия на въпросните юзъри какво се води?
А и какво ще рече "да не си част от темата"? Някакъв специален пропуск ли се издава за настоящата тема?

Това, че ние сме си говорили приятелски, не ги оправдава, че влизат тук да се заяждат. Няма смисъл да се сочим с пръст и да им придаваме голямо значение.:)
Много ясно че ще влязат при положение че са видели коментари по свой адрес.
Вие ги включихте в темата, ако не се лъжа. Мързи ме да търся въпросните постове.

Тия двамата пак почнаха с монолога.
Що ни пренебрегвате бе, сексисти?

От: От: Предприемачеко разпускане!

Не не се изисква, просто те се нагнездиха само за да се карат.
А тук да коментираш "тиквоча" и политическите пристрастия на въпросните юзъри какво се води?
А и какво ще рече "да не си част от темата"? Някакъв специален пропуск ли се издава за настоящата тема?

Тия двамата пак почнаха с монолога.
Що ни пренебрегвате бе, сексисти?

Ми хайде включи се с нещо приятно и разпускащо да видиш, че и ние сме приятна компания, не само Касиопея.:)
Кажи виц, ама не политически, айде.. Бъди забавен да видим дали ще ти се получи.:wink:

Горе