Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Айде Бърню изгорЕ. :D

Да, ще отмъстим за Уни, като го накажем със сексуален тормоз.:lol:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Няма проблеми и от спалнята да е :D

Гангстер, ти няма ли да се отчетеш? :)

А като гледам как се нафърлихте на горкия Бърню и вземам да се плаша. Сега очаквам и Боце Туквич да започнете да хвалите. :D

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А като гледам как се нафърлихте на горкия Бърню и вземам да се плаша. Сега очаквам и Боце Туквич да вземете да похвалите. :D

Виж, че само се наслаждаваме културно, без да пипаме :) Няма нищо страшно :)

Е, че малко ли са, та "само 11 дни"? Много тъпи заглавия!

Има се предвид другото "само" сигурно - като самичко, без други хора.

Има се предвид другото "само" сигурно - като самичко, без други хора.
Знам бре, не съм чак толко идиот. Ама заглавието пак си е тъпо, както и всичко в тоя парцал Блиц на сем. Пеевски.

А като гледам как се нафърлихте на горкия Бърню и вземам да се плаша. Сега очаквам и Боце Туквич да започнете да хвалите. :D

Никогиш!:-o
Само ще третираме феновете му, като парче месо.:lol:

Виж, че само се наслаждаваме културно, без да пипаме :) Няма нищо страшно :)

не съм стигнал до категорията ебаси пичот агейн за да правя селти. Па и нали требва на селтито да направя муцунка и да си покажа фаянса па той малко има фуги още. :D

Никогиш!:-o
Само ще третираме феновете му, като парче месо.:lol:

Ааа никогиш ся като каже "на кулинйееее" пофали Боце и ти давам достъп до парчето мЕсо? :lol:

От: Предприемачеко разпускане!

На фонтаните пред Бурж Халифа, септември 2013. Who is number 1 now , bitches?
Виж файлът 10629

Добре, Бърни, смел си поне, ако не друго :) Толкова ли нямаше някой японски турист около теб, че да те снимаа по-лицеприятно, ами сам се мъчиш с фотото :)

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

не съм стигнал до категорията ебаси пичот агейн за да правя селти. Па и нали требва на селтито да направя муцунка и да си покажа файянса па той малко има фуги още. :D

Може и на лични да ни метнеш някой бицепс, трицепс или плочка, когато постигнеш съвършенството :)

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А никогиш ся като кажа "на кулинйееее" пофали Боце и ти давам достъм до парчето месо? :lol:

Неее, тва аз ще го казвам, ама ''оплюй Боце'' и ''на кулинйеее'', нали ще е наказание, все пак.:wink:

На фонтаните пред Бурж Халифа, септември 2013. Who is number 1 now , bitches?
Виж файлът 10629

А, не сме прегледали и другите кандидати, не бързай да се слагаш пръв в класацията още.:wink:
Поне си пръв престрашил се, това е похвално, обаче финалното обръщение с малко по-уважителен тон ако може, че журито е чувствително.:rolleyes:

А, не сме прегледали и другите кандидати, не бързай да се слагаш пръв в класацията още.:wink:
Поне си пръв престрашил се, това е похвално.
Are you talking to ME ? 8) First in forum , First in life , Numer one , Mr Wolrd Wide
4223_1067054639362_6870891_n.jpg

Иха, съвсем прясно селфи, ама явно в Дъблин в 23:31 вечерта човек има нужда от слънчеви очила. Странен климат имат тия ирландци :(

Горе