Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е, те имат и поп музика, освен Цеца и Горан Брегович :)

Е, вероятно, ама аз имах предвид по-гадния жанр. Слабителния ефект на тая музика е задължителен елемент от диетата.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Кви са тия гнусовати рецепти? :)

ПП: Абре пуснете некоя песен да слушаме.

Вуле ву куше авек муа

А, гангстер, мерси за поздрава :) Все пак фината фигура иска жертви, затова се сетих :) Иначе аз си спомням от един грип миналата година, дето 3 дни не ядох и свалих 5 кила :)

[video=youtube;YUiVIPgJA0o]https://www.youtube.com/watch?v=YUiVIPgJA0o[/video]

Кви са тия гнусовати рецепти? :)

ПП: Абре пуснете некоя песен да слушаме.

Вуле ву куше авек муа
Гангстер, само дизентерията ще те вкара в първа фаза на твоя стандарт ( баси пича, агейн):lol:
После вместо ти да питаш мацките, те ще те питат вуле ву...:wink:

А, гангстер, мерси за поздрава :) Все пак фината фигура иска жертви, затова се сетих :) Иначе аз си спомням от един грип миналата година, дето 3 дни не ядох и свалих 5 кила :)

Много гнусливи жертви имаче со фитнес може и без кой знае какви жертви. Мен като не ме лови грип немам тос гъзмет да сваля 5 кила за 3 дни.

Мерси за песента хубава песен и хубави мацки ама аз съм човек работохолик-нещастник само комп са виждал последните дни - ще ме уморите с тез мацки и пийени. Както казва Али Реза "Ще ми стане лошо". :D

Гангстер, само дизентерията ще те вкара в първа фаза на твоя стандарт ( баси пича, агейн)
После вместо ти да питаш мацките, те ще те питат вуле ву...

А сакън не ви ща диетите язе....много са плашещи....

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Много гнусливи жертви имаче со фитнес може и без кой знае какви жертви. Мен като не ме лови грип немам тос гъзмет да сваля 5 кила за 3 дни.

Мерси за песента хубава песен и хубави мацки ама аз съм човек работохолик-нещастник само комп са виждал последните дни - ще ме уморите с тез мацки и пийени. Както казва Али Реза "Ще ми стане лошо". :D

А сакън не ви ща диетите язе....много са плашещи....

И мен рядко ме ловят такива болести, пък и диети не мога да пазя, така че фината фигура е мираж :) Ако видя някой клип с грозни мацки, ще те поздравя :)

Гангстер, красотата иска жертви - нема се плашиш.:-o Мария Калас, казват, че била погълнала жива тения от сурово месо, та да отслабне, ти за едно неколкодневно преживяване във WC-то се праиш.
И Али Реза ли познаваш, бре?:D Ти си неспасяем елемент.:lol:

И мен рядко ме ловят такива болести, пък и диети не мога да пазя, така че фината фигура е мираж :) Ако видя някой клип с грозни мацки, ще те поздравя :)

Ми пусни му песничка на Еймито Уайнхаус - лека и пръст. Срахотно пееше, ама си беше леко нелицеприятничка..:)
Па и Мейси Грей ще му свърши работа..

Бърни си е пуснал селти в една от темите.:) Виж файлът 10627

Чакаме и други селтита, господа.:)

Ми пусни му песничка на Еймито Уайнхаус - лека и пръст. Срахотно пееше, ама си беше леко нелицеприятничка..:)
Па и Мейси Грей ще му свърши работа..

А, аз ги харесвам и двете :)

[video=youtube;SVxGh5GpP0Q]https://www.youtube.com/watch?v=SVxGh5GpP0Q[/video]

двоен пост.:)
И аз ги харесвам Лиле. Даже обожавам Трейси Чпман, но на гангстера няма да му харесат визуално.

Да грозни стават дажа ако са позаметнати с шуби са идеални. :D Ходи да фитнес и няма да имаш проблем, щях да ти пусна клипче да се мотивираш ама нали "ще ми стане лошо" ще требва са да си пуснеш. :)

Гангстер, красотата иска жертви - нема се плашиш.:-o Мария Калас, казват, че била погълнала жива тения от сурово месо, та да отслабне, ти за едно неколкодневно преживяване във WC-то се праиш.
И Али Реза ли познаваш, бре?:D Ти си неспасяем елемент.:lol:

Да, да доумори ме ти с тази рецепта.

Че къ нема да го познавам, джанъм даже и Фатмагюл и баба Джибрие знам. Аз съм начетен чиляк. Кво ми е неспасяемото?:)

Неска не оцелвам нещо правилните копчелъци на тази клавиатура...

Да грозни стават дажа ако са позаметнати с шуби са идеални. :D Ходи да фитнес и няма да имаш проблем, щях да ти пусна клипче да се мотивираш ама нали "ще ми стане лошо" ще требва са да си пуснеш. :)

На фитнес ми е много скучно :)

п.п. преди някоя от читателките в засада да е получила оргазъм заради наднорменото ми тегло, с умерено телосложение съм :)

А, наистина ли е Бърни това. Не е зле, макар че от очилата малко трудно да се прецени :)

Ми така твърди, щото клипче от банята така и не ми прати, та не съм сигурна.:) Снимката е от Дубай..

Да, да доумори ме ти с тази рецепта.

Че къ нема да го познавам, джанъм даже и Фатмагюл и баба Джибрие знам. Аз съм начетен чиляк. Кво ми е неспасяемото?:)

Неска не оцелвам нещо правилните копчелъци на тази клавиатура...

Ми има логика в рецептата - на прасетата затва им махат глистите, та да дебелеят.:wink:
А ''малката булка'' гледаш ли? Да ти дам мама да си го обсъдите - тя ги следи тия сериали и ако си изпуснал серия ще те светне.:lol:

Мммхмм. Бърни, ако четеш, метни някое по-разголено селти, без цайси :)

Може и от терасата да е, нищо, че е грозновата - ние няма да я гледаме.:lol:

Може и от терасата да е, нищо, че е грозновата - ние няма да я гледаме.:lol:

Няма проблеми и от спалнята да е :D

Айде Бърню изгорЕ. :D

Гангстер, ти няма ли да се отчетеш? :)

Горе