Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Както всеки ден душко, та даже и по-зле. Ти как си.

Па уж добре съм душе, ма много задачки, та малко се озорих.:)
Ще се оправи, душе - няма се отчайваш. Много ми хареса подписа на Владко (мисля, че беше) - ''Ако съдбата ти обърне гръб, изчакй я да се наведе'':lol:

Не знам душко, надали ще се оправи както искам аз, а вече се уморих честно.
За подписа да много готин. :)
Снощи се напих с еедни приятели направо ме луднаха с едни исторически спорове и им казвам, ако ви направя един форум да се карате там, ще дигнете пари като луди за нула време :lol:
Хайде душко то явно аз ще черпя :beer:
Па уж добре съм душе, ма много задачки, та малко се озорих.:)
Ще се оправи, душе - няма се отчайваш. Много ми хареса подписа на Владко (мисля, че беше) - ''Ако съдбата ти обърне гръб, изчакй я да се наведе'':lol:

Blaster, батка, искам те на линия след полунощ да пием, след малко отивам да подгрея и после ще пием мастика? :D

За подписа да много готин. :)
Снощи се напих с еедни приятели направо ме луднаха с едни исторически спорове и им казвам, ако ви направя един форум да се карате там, ще дигнете пари като луди за нула време :lol:
Хайде душко то явно аз ще черпя :beer:

Наздраве душе.:beer: Винаги може да е и по-зле, а дали ще е както го искаме? Та ние винаги искаме това, което нямаме, а като го имаме не знаем какво да го правим. Спокс, има и по-зле.:wink:

Blaster, батка, искам те на линия след полунощ да пием, след малко отивам да подгрея и после ще пием мастика? :D

Бластера сега кой знае къде е на похоТ за гъби с някоя кУмшийка, Дани. Всички го чакаме с нетърпение, но надали ще се появи. Ако ''да'' ще се радвам да ви чета наздравиците - яки са.:wink:

Душко, така е аз за това сипвам си нещо и гледам да не ми пука, но нали съм от "най-обичаните" .
Наздраве душе.:beer: Винаги може да е и по-зле, а дали ще е както го искаме? Та ние винаги искаме това, което нямаме, а като го имаме не знаем какво да го правим. Спокс, има и по-зле.:wink:

Душко, така е аз за това сипвам си нещо и гледам да не ми пука, но нали съм от "най-обичаните" .

Не е важно колко хора те ''обичат'', а кой те обича, душе. На мен си ми обично другарче, както и на гангстера и на други готини хора. Не може всички да ни обичат, важното е да ни обичат тия, които обичаме. Да не ти пука от нищо.:wink:

Уни, бате, аз те обичам, не се притеснявай. Имаме сходни политически възгледи, което заздравява връзката ни. :D

[video=youtube;73UVTwNQHls]https://www.youtube.com/watch?v=73UVTwNQHls[/video]
Имали министерство на виселието, къде са секретарките да сипат по едно малко :|

Яз не съм секретарка, ама ще ти сипя едно, от мен да мине. НЕ НА ДИСКРИМИНАЦИЯТА!

Имали министерство на виселието, къде са секретарките да сипат по едно малко :|
Имаше едно весело митничарско село - сигурно е било много весело там, преди да го бутнат.:)
Бластер, ти заради Дани ли се завърна? Да не досаждам тогава..
Айде едно облаче ле бяло от мене за добре дошъл па после ше видим.cocktails94.jpg
Питах ли как си?

Яз не съм секретарка, ама ще ти сипя едно, от мен да мине. НЕ НА ДИСКРИМИНАЦИЯТА!

Шом ши сипваш начи тиси домакина,,, ма да не си блечеш нашницата пак кат оназ вечер аа ай насдрави от мени

Имаше едно весело митничарско село - сигурно е било много весело там, преди да го бутнат.:)
Бластер, ти заради Дани ли се завърна? Да не досаждам тогава..
Айде едно облаче ле бяло от мене за добре дошъл па после ше видим.Виж файлът 10795
Питах ли как си?

Оо Нънди тъкво за теве питаф и за Лилиту матя голяма измамница излези, пък акоси видяла ведна друга тема за преприемаческото село ква къша си търса икви комшиики,,,

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Епааа, вуйче ние с колегите отдавна се разбрахме, че мойто задно селти ще е от празнуването на златната ми сватба. Предвид, че още не се и замислям за женитба, сметай ква свежарка ще съм на селтито.:lol:
Аз ако знаеш какво изкарване на кола от гараж имам - ще ме гръмнеш, да не се мъча, ма то женска му работа.:)
Вуйче, не бутай колички из магазините, че ще вземе да ти хареса. Аз вчера бутах истинска с бебешок в нея - беше много забавно, ма добре, че майка му си го прибра за останалото обгрижване.:)

А то тва селти ще стил на баба Вуна налЕ....Това дупешкото селти вече не на мода аз сакам от новата мода. :wink:

О, вуйче ти кола ли караш ще ме впечатлиш още малко. :)

Бутам няма да се моря на ръка да нося я па се подпирам на нея и се влача из рафтовете. Споко и да ми хареса те мен такива не ме щат да им бутам количките ти му мисли да не ти хареса, че си била на крачка. :)

Твоята мъка, баце се лекува само с руса, чернокоса, червенокоса или в краен случай кестенява арна мома. :wink:

Оо Нънди тъкво за теве питаф и за Лилиту матя голяма измамница излези, пък акоси видяла ведна друга тема за преприемаческото село ква къша си търса икви комшиики,,,

Видях Бластер, много се разчувствАх, като прочетох, че ме искаш за кумшийка. Напълних си кафето със сълзи от умиление оная сутрин.:rolleyes:
Лилето ни бяга по тъча и трябва да въведем санкции за дезертьорите, та да има малко ред и дисциплина. Тука вече никой не уважава член първи и всеки си прави каквото си иска.

Бластер, не лъжи така грозно. Първо беше за страница 50000, ама после се смилих и свалих на 3000 - пишете бързо, че таман тен съм добила на задното селти.:)
Вуйче, аз къв шафиор съм - да не срещаш такъв по пътищата, затва не карам. Шубе ме е ..:)
А за количките с бебешоци - трудно ще ми хареса чак толкова - аз обичам да ги намачкам яко и да си ги взимат майките им после.:)

Яз кобях на неино място дажи нямаши да чакам толкос

Ми дай де, що чакаш? Аз откога тръпна в очакване на твойто селти. Па вуйчето може и той да даде после, като му мине срама.:)

Горе