Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Щото мисля за вас, първо да ви минат болките в гърба и лумбалното област и да ви се наместят прешлените и чакрите, пък след туй цигарка и ако има време ще се поухажвате

Щото мисля за вас, първо да ви минат болките в гърба и лумбалното област и да ви се наместят прешлените и чакрите, пък след туй цигарка и ако има време ще се поухажвате
Ти ни изкара некви инвалиди, бе Бластер ! Прешлените и чакрите се наместват с разтягане (йога), а не с орално задоволяване на Бластери. За цигарката - добре, ама ухажването между нас с Лилето ли ще бъде само ? Щото ние се обичаме само платонично и най-големия жест на интимност май ще бъде... да си дадем огънче...
А Лили се озори с тоя Линукс - пак я няма... или е намерила някое реално забавление - дано !

Еми аз разпалвам огънчето, горе съм обаркал буквата и не ухажвате а ухяжваме, ща си такава буквалиска и се караш на буквояд кат о мене

Еми аз разпалвам огънчето, горе съм обаркал буквата и не ухажвате а ухяжваме, ща си такава буквалиска и се караш на буквояд кат о мене

Ама как ще си позволя да ти се карам, бе Бластер ? И през ум не ми е минало. Много чувствителни ще се окажете мъжкарите тук - снощи Уни, сега ти... Е, щом всички ще се ухажваме - бива. Обаче много рехавко тука тая вечер, само двамата си пишем. Къде ли е народа ?
Уни - ясно, набил го е продавача, заради цената на мастиката, Лили - бори се с настройките, ама другите хорица ? Притеснявам се за тях, дано са добре!

Ии ний сме най сериозните нали ама аз се бях притеснил за тебе беше казала че те боли някъде пък и кровното и пулса и затуй тъй ти отговорих за вечерята, иначи съм от големите ухажори и нема се излагаме

Ии ний сме най сериозните нали ама аз се бях притеснил за тебе беше казала че те боли някъде пък и кровното и пулса и затуй тъй ти отговорих за вечерята, иначи съм от големите ухажори и нема се излагаме

Споко, вече съм добре с кръвното - дигнАх го малко, а дископатията си беше обикновено сецване - явно съм спала много посукана... Абе, грижовно мече ш'се окажеш ти. Давай веднага на салама, щото дамите са сакати, а ?!:lol:

Cheta vi, no sam mobilen. Sorry za latinicata. Zabavliavaite se....
Благодарим за вниманието! Обаче жалко за усилията ти - нещо сме скучни само двамката с Бластера - като стара брачна двойка сме - пазарим се, караме се, оплакваме се от болежки....

Споко, вече съм добре с кръвното - дигнАх го малко, а дископатията си беше обикновено сецване - явно съм спала много посукана... Абе, грижовно мече ш'се окажеш ти. Давай веднага на салама, щото дамите са сакати, а ?!:lol:

Само да мога да помогна ама на Лилето с нейния проблем няма да мога и с чакръкчийски умения и салам

От: От: Предприемачеко разпускане!

Само да мога да помогна ама на Лилето с нейния проблем няма да мога и с чакръкчийски умения и салам
Тоя салам ''стара планина'' ли е, щото явно не е стандартен?

Благодарим за вниманието! Обаче жалко за усилията ти - нещо сме скучни само двамката с Бластера - като стара брачна двойка сме - пазарим се, караме се, оплакваме се от болежки....

Хахаде стара брачна двойка и за болежки зехме да приказваме, къде та боли да та почеша

Хахаде стара брачна двойка и за болежки зехме да приказваме, къде та боли да та почеша
Не ме боли никъде, ама щом ще чешеш явно питаш за сърбежи..:lol:

Не е стара планина, по скоро е връх от млада планинска верига, да кажем връх Мусайбе :lol:

Аааа, тва добре ти се получи !:lol:

Само дегустация на салама, още не е втасал за продажба, който иска да го купи трябва да изчака на опашката

Само дегустация на салама, още не е втасал за продажба, който иска да го купи трябва да изчака на опашката

Ама голяма навалица ли се е натрупала за тоя салам ? Хем още не е втасал... бреййй ! Викаш ''шпек народен'' , а ?

Носи му се славата от уста на уста, ей туй е натуралната реклама

Абе от твойта уста най-много му се носи славата - явно все пак ще се окажеш гъвкав и пластичен !:wink:

Имах предвид че още не е втасал за някои работи, не му е минал срока, демек не е за бракуване, ама за буквалистки е простено
Айде пак ме обиди на ''буквалистка'' ! Ами прави разлика между развален и втасал, та да знам за кво говориш, бе мен. Аз, въпреки пара-способостите си, не винаги знам какво точно си искал да кажеш... Бластер, напълнихме една страница с наш'та кротка беседа и никой не се присъединява. Викам да се отказваме и да видим дали утре ще има купон, че днес само ние с тебе - Пижо и Пенда тука ритаме камъните...

Горе