Прескочихме трапа и тоя път, ама все пак даренията са целта на мощната ни спамерска дейност - дарявайте, не се размотавайте !Айде, давайте даренията - изпоразболяхме се - няма да можем да сме в кондиция за работа.
Прескочихме трапа и тоя път, ама все пак даренията са целта на мощната ни спамерска дейност - дарявайте, не се размотавайте !
Как сте, група ?
Аз лично супер, макар и малко разочарована - точно си помислих, че Ноке ще ни включи в бизнеса със запознанства.
Аз съм в потрес от Ноке-то ! Оная вечер се почувства възмутен и сексуално малтретиран от нас, а сега с цялата си наглост иска да покажем ентусиазъм !:-o Ние кво показахме досега, бе човек ? Само рентгенова снимка не показахме на кандидатите - толкова близо ви допуснахме..
Тва дет го показахте няма широко практическо приложение у бизнеса .Аз съм в потрес от Ноке-то ! Оная вечер се почувства възмутен и сексуално малтретиран от нас, а сега с цялата си наглост иска да покажем ентусиазъм !:-o Ние кво показахме досега, бе човек ? Само рентгенова снимка не показахме на кандидатите - толкова близо ви допуснахме..
Тва дет го показахте няма широко практическо приложение у бизнеса .
Желанието за неангажираща онлайн комуникация, не друго.
Забрави за запознанствата.Аз много не съм запозната с тази сфера - все се каня да се регистрирам в някой сайт за запознанства и все не ми остава време. Какво трябва да покажем, че да се котираме?
Mи така кажи - ето снимка: На нея двете с Лилето се опитваме да измъкнем вибро яйцето на една, дето нямаше чак такава нужда от него - enjoy:
Виж файлът 9960
Забрави за запознанствата.
Дай каквато и да е интересна идея с потенциал, за която и ти имаш потенциал , но само донякъде и затова не можеш да я осъществиш.
ПС: нищо че 'потенциал' е мръсна дума в тоя форум.
Mи така кажи - ето снимка: На нея двете с Лилето се опитваме да измъкнем вибро яйцето на една, дето нямаше чак такава нужда от него - enjoy:
Виж файлът 9960
Е най-накрая - ти сигурно си със светлата коса в дясно?
Обаче след две крошета, отпусна леко, колкото да успеем... Грозно беше от наша страна, ама сме в нужда.Тя обаче упорито го бранеше, понеже беше световна шампионка в дисциплината "упражнения на Кегел".