Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Стига с рогата душа трябва да съм аз не ти :p
С мене е много по-разговорлив - логично ! А и аз съм спамер - не пиша в тесните теми, това не значи, че нямам ползва от сайта... а и той от мен, донякъде!

С мене е много по-разговорлив - логично ! А и аз съм спамер - не пиша в тесните теми, това не значи, че нямам ползва от сайта... а и той от мен, донякъде!

Е то бивало с жена да чатиш с по една дума, направо може милата да си среже вените.

А относно спаменето - аз също нямам технически познание и не се обаждам в такива тема, но доста неща научих тук!

Хау ду ю ду милорд ! Видяхте ли как ви одумваме ? Има и на предишната страница... ще останете поласкан !

Ъфкорс съм поласкан разбирасе, ама очаквах друг отговор от тебе
Две циганки карали заедно курс по английски. След време се срещнали:
- Хал ду ю ду маа, Айше?
- Ааа, дую хую еври дей!

Мерси братле, после с тиквичките като се освиня ще е цирк. :lol:
С чесънчек и кисело млекце лудница много ги обичам :)
Наздраве Уни!

Хахах, то кой не ги обича, само да има кой да ги приготви, че аз пера и чистя но не Готвя - последното е насочено към госпожиците ( ако има такива и все още не са задомени ) да си знаят - може да се добавя към профила, ако не е потънал в прах някъде 15 страници назад.

Ъфкорс съм поласкан разбирасе, ама очаквах друг отговор от тебе
Нали бях дама снощи, бе - принце мой ? Що ме караш да отговарям на цигански ? А и що да лъжа, като не е така?:lol:

И аз съм голям фен на тва.

Гагарин готвИ такова наскоро. Коет ма сеща че още тогаз се замислих дали не заслужава бонус точки....

Хахах, то кой не ги обича, само да има кой да ги приготви, че аз пера и чистя но не Готвя - последното е насочено към госпожиците ( ако има такива и все още не са задомени ) да си знаят - може да се добавя към профила, ако не е потънал в прах някъде 15 страници назад.
Добавено е ! Готви: все една салата може да нареже. (5т)

Гагарин готвИ такова наскоро. Коет ма сеща че още тогаз се замислих дали не заслужава бонус точки....
Шо речи ??? Я, я?? ''Не била у вас днес'', ама си готвите, а ? Изловихме ли ви !

Шо речи ??? Я, я?? ''Не била у вас днес'', ама си готвите, а ? Изловихме ли ви !

Ноке е намазал и вече не толкова активен, пък Лили се покри тотално

Мнеееее. Виж там по-задните постове го споменава тва. Не е било у нас :) .

Две циганки карали заедно курс по английски. След време се срещнали:
- Хал ду ю ду маа, Айше?
- Ааа, дую хую еври дей!

Един циганин от северозападнала България влачи радиатор. Някакъв човек го видял, че се мъчи и му казал:
-тУри го на рамо!
А циганина възмутен:
-Ше го тура на майка ти - Рамо ми е брат !
Извинявам се за грубата реч, ама вица трябва да се предаде автентично.

Мнеееее. Виж там по-задните постове го споменава тва. Не е било у нас :) .

Язък ! Така се зарадвахме, че младите ш'са земат ! Ама има надежда, щом така Фнимаваш и поВниш кво готви Лилето...

Как ти ги предложи, чесан имаше ли

Перфектно хапване. :) Само, че аз пърженки ги обичам не в тава :)

Нали бях дама снощи, бе - принце мой ? Що ме караш да отговарям на цигански ? А и що да лъжа, като не е така?:lol:

Разбира се че си дама, но чувството за хумор гъдиличках, щото от майтап на майтап може да се стигне до интимна вечеря с чесан.
Кое не е вярно, че го праиш еври дей

Скачай през монитора има доста, ще си направим тиквено парти :D
'тва' = 'това' :)

Разбира се че си дама, но чувството за хумор гъдиличках, щото от майтап на майтап може да се стигне до интимна вечеря с чесан.
Кое не е вярно, че го праиш еври дей

Все си мисля, че ако вечерята е с чесън вероятността да се стигне до интимност е много малка. Ама знам ли всякакви вкусове има....

Горе