Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Оле, сега видях, че е било с епицентър в Егейско море. Сигурно в Югоизточна България е доста силно - обадих се на майка ми да проверя, обаче телефоните дават заето.

Оле, сега видях, че е било с епицентър в Егейско море. Сигурно в Югоизточна България е доста силно - обадих се на майка ми да проверя, обаче телефоните дават заето.

Те сега всички си звънят да питат кой го е усетил и кой не - спокойно, всичко ще бъде наред ! Най-много уплаха ще има.

Те сега всички си звънят да питат кой го е усетил и кой не - спокойно, всичко ще бъде наред ! Най-много уплаха ще има.

Дано, че напоследък в съседните държави доста земетресения.

Дано, че напоследък в съседните държави доста земетресения.
Те съседните са си сеизмични зони, затова. Тук нямаме условия за разрушителни и чести земетрсения - да се надяваме, че няма да има. Успя ли да се свържеш ?

Те съседните са си сеизмични зони, затова. Тук нямаме условия за разрушителни и чести земетрсения - да се надяваме, че няма да има. Успя ли да се свържеш ?

Не, дава, че мрежата е заета. Интернет явно също нямат в момента, поне един от доставчиците.

Не, дава, че мрежата е заета. Интернет явно също нямат в момента, поне един от доставчиците.
Сега видях в блиц новините, че земетресението е сринало телефонните връзки. Пише, че е усетено главно в София, така че - споко ! Странно, аз съм на 100 и нещо км от София, а не го усетих. Пернишкото се усети доста силно, а сега - не.

На доста места няма връзка с телефоните.

коментар в сайт по повод земетръса, цитирам дословно - "Фидоската е паднала от кревата бее"

Още един, но съкратен - "българина не цени своето, стигнахме до там, че се оставихме Гръцко земетресение да ни люлее"

Просто нямам думи!!!!

:D:D:D Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа
коментар в сайт по повод земетръса, цитирам дословно - "Фидоската е паднала от кревата бее"

Още един, но съкратен - "българина не цени своето, стигнахме до там, че се оставихме Гръцко земетресение да ни люлее"

Просто нямам думи!!!!

:lol:

То смешно, ама наште са доста по-близо до Гърция, отколкото до София.

Просто нямам думи!!!!
Няма лошо, когато всичко се е разминало само с уплаха, тая уплаха да се тушира с хумор - аз съм за ! Дано няма повече и последствията да са само стрес и храна за медиите.

:lol:

То смешно, ама наште са доста по-близо до Гърция, отколкото до София.
Успя ли да се свържеш ? За сега не казват на наша територия да има сериозни щети - спокс !

Успя ли да се свържеш ? За сега не казват на наша територия да има сериозни щети - спокс !

Не съм успяла. То като не работят телефоните и няма интернет, може и по-късно да се разбере за щетите. Чукам на дърво фамилията да не е останала без дом, че ще се наложи и те да станат софиянци.

И при мен е така, няма връзка. Явно има някви големи проблеми, на няколко колеги и нета им изчезна.
Не съм успяла. То като не работят телефоните и няма интернет, може и по-късно да се разбере за щетите. Чукам на дърво фамилията да не е останала без дом, че ще се наложи и те да станат софиянци.

Успях да се свържа, всичко е наред.

Ама наистина тия нашите насочени и обединени мисли за вибрации са били доста силни :) Добре, че от медиите още не са се усетили кой е виновен за земетръса :D

Успях да се свържа, всичко е наред.

Ама наистина тия нашите насочени и обединени мисли за вибрации са били доста силни :) Добре, че от медиите още не са се усетили кой е виновен за земетръса :D
Бластера е виновен ! Така беше напънал магаренцето, някъде по югозападна България, та чак гърците пострадаха.:lol:
Радвам се, че всичко е наред !

От шпека е викаш :lol:
Бластера е виновен ! Така беше напънал магаренцето, някъде по югозападна България, та чак гърците пострадаха.:lol:
Радвам се, че всичко е наред !

От шпека е викаш :lol:
Ами от какво друго ? Кой друг има такава мощ, че да разтресе земята ? Обаче, като се замисля, щом епицентъра е егейско море, може да е набарал някоя русалка там и да й разказва играта.

Според форумните правила контента в тая тема леко гази лука:

Съгласявайки се с тези правила, Вие декларирате, че няма да изказвате каквито и да е мнения, които са обидни, вулгарни, сексуално ориентирани, омразни, нападателни или други, които нарушават моралните закони.

Горе