Темата е за разпускане - разпускаме.Браво, 90 страници, от които 85 са по интимните въпроси :lol:
Браво, 90 страници, от които 85 са по интимните въпроси :lol:
Събрахме се точно, като 3 клюкарки. Давайте бързо да обсъдим мъжете, докато ги няма !:lol:Да, обаче мъжете са малко свенливи - в 84 от тези 85 интимни страници ние ги питаме, те не отговарят. Дано да отговорят на събрата си по пол.
Редовно.:.:Говорите за рошавост, лято, разфърлане.. пиииниеее.. Та да питам, бръсните ли си гърдичките? Питам мъжете? Надявам се дамите да не ги бръснат.. Мен много ми е кеф да се шляпна на плажа по вълна и да си я навивам около пръста като стар турчин мъниста.
Аз го бях прочела и наистина влязох много стресирана. Някои сайтове си формулират правилата, все едно влизаш в Гестапо.Между другото, ей сега преди малко нещо цъках с мишката полубезцелно и улучих, без да искам, общите условия - написано с големи букви и удивителни: ПРОЧЕТЕТЕ И СЕ СЪГЛАСЕТЕ ИЛИ НАПУСНЕТЕ PREDPRIEMACH.COM НЕЗАБАВНО!!!
Това, ако го бях видяла в началото, сигурно толкова щях да се стресирам, че да напусна незабавно.
Редовно.:.:
ПС: Пусни анкета направо.
Аз го бях прочела и наистина влязох много стресирана. Някои сайтове си формулират правилата, все едно влизаш в Гестапо.
Ама не боде ли после?
Мен не.Ама не боде ли после?
След колко време ти мина стресът
Скубане му е майката, ама никой мъж няма да изтърпи болката от кола маска. Е, има и лазерна епилация...
Скубането има странични неприятни ефекти. Някои места може да се скубят без проблеми. На други има вероятност косъмът да прорасте в погрешната посока и да се образува гадна пъпка...Скубане му е майката, ама никой мъж няма да изтърпи болката от кола маска. Е, има и лазерна епилация...
Въпроса е как махнахте останалата кола маска. Иначе крем депилатоарите са най-нежни за тая дейност. Има един мн. бърз на Avon- харесва ми, защото не се налага да стоиш омазан и да гледаш часовника..Аз веднъж се правих на козметичка - направо кръв имаше на места около зърната и не издържа опитното зайче/ Мъжките косми са бая груби и с дълбоки корени, пък аз нещо нямам данни за козметичка, по-скоро за гестаповка. И допремахнахме вълната с един от тези миризливите кремове.
Въпроса е как махнахте останалата кола маска. Иначе крем депилатоарите са най-нежни за тая дейност. Има един мн. бърз на Avon- харесва ми, защото не се налага да стоиш омазан и да гледаш часовника..
Че как им виждаш гърдите по улиците, бе Лиле ? Те не ходят чак толкова разгърдени. Аз пък си харесвам мъже с косми по гърдите. Разбира се стига да не са, като тия на аватара на Ноке-то. А врастване на косми може да се получи и при бръснене, няма гаранция с нищо.Това беше преди години още. С една евтина кола-маска в пластмасово шишенце (леко течна) беше. Аз така и не се научих да използвам такова чудо. Изми се човекът в банята, малко се поосвести, поизбърса се и продължихме с крема, че беше с една ивица оскубано насред косматата гръд. Нокето е прав за врастналите косми, ама отсега нататък за всеки срещнат на улицата мъж с бръснати гърди ще си мисля, че може да е той
Че как им виждаш гърдите по улиците, бе Лиле ? Те не ходят чак толкова разгърдени. Аз пък си харесвам мъже с косми по гърдите. Разбира се стига да не са, като тия на аватара на Ноке-то. А врастване на косми може да се получи и при бръснене, няма гаранция с нищо.