Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Щом е гейско начи магарето няма да е било женско :lol:
Ами от какво друго ? Кой друг има такава мощ, че да разтресе земята ? Обаче, като се замисля, щом епицентъра е егейско море, може да е набарал някоя русалка там и да й разказва играта.

Щом е гейско начи магарето няма да е било женско :lol:

:lol:Не бе Уни, в гейско море е набарал русалката, значи е се е докопал до Кончита... Вурст ли беше... Леберкез ли - не знам вече. Епицентъра е в морето, чак пък да е удавил животинката..

Бластерът вярно много подозрително го няма.

Ноке, то според форумните правила почти не остана за какво да си говорим.

Ноке, то според форумните правила почти не остана за какво да си говорим.
Аз мисля, че щом форумните правила позволяват теми ''оф-топик'', значи се допуска, че ще се стигне и до пиперливи разговори. Според мен, тонът тук не е обиден и вулгарен, нито пък в разрез с моралните закони.

Аз мисля, че щом форумните правила позволяват теми ''оф-топик'', значи се допуска, че ще се стигне и до пиперливи разговори. Според мен, тонът тук не е обиден и вулгарен, нито пък в разрез с моралните закони.

Оф, скучно ми е. Чак ми иде да си пльосна някоя поразголена снимка и после да се възмутя колко сте прости и сексуално ориентирани...

Ете то в туй море само таквис русалки ще да има :D
:lol:Не бе Уни, в гейско море е набарал русалката, значи е се е докопал до Кончита... Вурст ли беше... Леберкез ли - не знам вече. Епицентъра е в морето, чак пък да е удавил животинката..

Ни ги знам, аз малко ни ги тача тука южните ни "съседки". Ама нищо чудно и да е така, нали гръция е в еврогейския съюз :D
Особено около о-в Миконос.

Оф, скучно ми е. Чак ми иде да си пльосна някоя поразголена снимка и после да се възмутя колко сте прости и сексуално ориентирани...
Това може да го направи само дипломиран философ ! Ти си прекалено комплексирана, за да си постнеш снимка тук ! Предизвиквам те да ме опровергаеш.:D

Ни ги знам, аз малко ни ги тача тука южните ни "съседки". Ама нищо чудно и да е така, нали гръция е в еврогейския съюз :D

Гърците са открили секса. Римляните са го разнообразили, като са добавили и жените.

М да тва да не е бластера да си развява шпека наляво и на дясно :lol:
Това може да го направи само дипломиран философ ! Ти си прекалено комплексирана, за да си постнеш снимка тук ! Предизвиквам те да ме опровергаеш.:D

На такива неща тук им отговаряме така: Държима от жа бълвам :lol:
Мъжо е за жените, жената е за мъжете. Другото си е чиста педерастия :D
Гърците са открили секса. Римляните са го разнообразили, като са добавили и жените.

М да тва да не е бластера да си развява шпека наляво и на дясно :lol:

В интерес на истината, Бластера никога не го е развявал публично. Само вербални изложения е правил до сега. Даже сподели с мен, че славата на шпека му се носи от уста на уста...

п.с. Не че има голямо значение, но се оказа, че съм излъгала, без да искам. Оказа се, че живея на 60км от София, а не 100 и кусур. Не ми обръщайте внимание - така си ги плямпам понякога...:lol:

Спирам, тогаз да го говоря, че да не каже после , че и от мойта уста му се носи славата :lol:
В интерес на истината, Бластера никога не го е развявал публично. Само вербални изложения е правил до сега. Даже сподели с мен, че славата на шпека му се носи от уста на уста...

Мда, позамислих се, когато видях Миконос. И в Наксос има подобни бели сгради със сини кубета. Не видях нашествие на гейове обаче.
Но като цяло, според мен Цикладите си приличат.naxos.jpg

Не видях нашествие на гейове обаче.
Е, ти кво очакваш, да се юрнат към теб на тумби ли ? Виж Уни (къвто е нежен и обича да го гушкат) може да бъде премазан ако има такова сборище.:lol:

Стига , че мен все ми налитат такива :-o Ама да не разправям, че ша ма луднете веднага :lol:
Е, ти кво очакваш, да се юрнат към теб на тумби ли ? Виж Уни (къвто е нежен и обича да го гушкат) може да бъде премазан ако има такова сборище.:lol:

Стига , че мен все ми налитат такива :-o Ама да не разправям, че ша ма луднете веднага :lol:
Ами, аз обясних защо. Трябва да се ласкаеш, че те харесват. Гейовете са много по-взискателни към външността на мъжете, отколкото жените. Освен това, казват че те са по-добри в носенето на слава от уста на уста...:lol:

Штттттт. тихо сега да ни та чуе дявола пак скоро не ми се е случвало, иначе преди и шоколади милка на сърчица ми подаряваха :lol:
Ами, аз обясних защо. Трябва да се ласкаеш, че те харесват. Гейовете са много по-взискателни към външността на мъжете, отколкото жените. Освен това, казват че те са по-добри в носенето на слава от уста на уста...:lol:

Забелязала съм, че в писменото общуване използваш по-често от повечето възрастни мъже (над 10-годишна възраст) доста умалителни думи. Това не е особено характерно за хетеросексуалните мъже. Може затова да се бъркат.

Горе