Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Течно или на сърчице :D
Едно шоколадченце от около половин килце, не е задължително да е във формата на сърчице, може и да свърши работичка.

Едно шоколадченце от около половин килце, не е задължително да е във формата на сърчице, може и да свърши работичка.
То беше ясно, че са ти понижени ендорфинките... ПМС?

То и язе така освен, ако не е в някоя сериозна тема :)
Именно. Я повечето пъти влизам у форума с основна цел - лигавене.

Той си е бил сложил главата на дръвника :-o
До поискване в Еконта :)

пп. Веднъж един ми подари брадва. По Български пощи - беше ме срам една седмица да ида и да си я взема.

До поискване в Еконта :)

пп. Веднъж един ми подари брадва. По Български пощи - беше ме срам една седмица да ида и да си я взема.
В това състояние не бива да излизаш - страхувам се за пешеходците.
Остави на нас да се погрижим.

Той си е бил сложил главата на дръвника :-o

А майка ми още съжалява, че не съм се оженила за това хубаво момче. Много се харесваха с нея.

Мхм, добре :) Щом е за благото на пешеходците.

Тя да излиза, ама без брадвата :D

А майка ми още съжалява, че не съм се оженила за това хубаво момче. Много се харесваха с нея.
Аз пък рекох че си наранила чувствата на някой форумен юзър.

Щот сте лоши жените особенно като сте млади, си мислите , чи света ви лежи .................. брррррр спирвам са, че ша ма изкарате и женомразец :p
П.С. Сега с таз цървена звезда вече с право могат да ми викат комунист :lol:

Мхм, добре :) Щом е за благото на пешеходците.

Аз пък рекох че си наранила чувствата на някой форумен юзър.

Не, глупости. Той ми беше обожател. Счупи ми се брадвата, беше някъде началото на март и ми прати от Плевен нова брадва като подарък за празника.

Ей това е сега, аз принципно цветя или нещо от рода, ама брадви не пращам, че току виж съм я ядосал им ми я е стоварила вечерта докато спя :lol:
Не, глупости. Той ми беше обожател. Счупи ми се брадвата, беше някъде началото на март и ми прати от Плевен нова брадва като подарък за празника.

Ей това е сега, аз принципно цветя или нещо от рода, ама брадви не пращам, че току виж съм я ядосал им ми я е стоварила вечерта докато спя :lol:

Аз пък смятам, че това е един от най-хубавите подаръци, които съм получавала. Напълно съобразен с индивидуалните ми моментни нужди.

Лиле, ама умееш ли да оперираш с брадва ? Бравос, ей тва е мултифункционална жена !

Ами оригинално си е. Мене се мъй страх да не са изложа с някоя клише. Според мене Гагарин е изпуснала.

Сега най-много да намери разни да я засипват с цветя, шоколад, бижута, ... Банални истории.

Лиле, ама умееш ли да оперираш с брадва ? Бравос, ей тва е мултифункционална жена !

Да, в провинцията се отопляваме на дърва. Оперирам съвсем добре. Сега в голямото село нямам нужда от брадва и съм си я оставила там.

За един подарък е важното, да му хареса на човека на който се подарява.
Хайде Лилинце ;), сега и аз ще ти подаря нещо. Което ми беше подарила ти преди, просто връщам жеста от певицата. ;)

[video=youtube;_yblEqiZHe0]https://www.youtube.com/watch?v=_yblEqiZHe0[/video]
Аз пък смятам, че това е един от най-хубавите подаръци, които съм получавала. Напълно съобразен с индивидуалните ми моментни нужди.

Ами оригинално си е. Мене се мъй страх да не са изложа с някоя клише. Според мене Гагарин е изпуснала.

Сега най-много да намери разни я засипват с цветя, шоколад, бижута, ... Банални истории.

А цветя въобще не обичам, алергична съм към силно миризливите видове. Пък най-често това подаряват.

За един подарък е важното, да му хареса на човека на който се подарява.
Хайде Лилинце ;), сега и аз ще ти подаря нещо. Което ми беше подарила ти преди, просто връщам жеста от певицата. ;)

Мерси, унинце. Тая певица много я харесвам.

Да, в провинцията се отопляваме на дърва. Оперирам съвсем добре. Сега в голямото село нямам нужда от брадва и съм си я оставила там.
Знам, и аз съм от провинцията и също се отоплявам на дърва, обаче не мога да боравя с брадва. Възхищавам ти се просто, що ми се сопаш ?

Знам, и аз съм от провинцията и също се отоплявам на дърва, обаче не мога да боравя с брадва. Възхищавам ти се просто, що ми се сопаш ?

Не се сопвам :)) Стреснах се, че сега ще ми излезе име на терминаторка 2 м/120 кила. Дето се вика, загубих виртуалната си женственост :)

Горе