Дреме ми на кОра, че съм осрал темата. След като пишеш глупости, се научи да привеждаш аргументи. Фактът, че генетик, един от съоткривателите на ДНК е стигнал до този извод, трябва да ти говори достатъчно. И не му беше лесно да го каже публично, защото след това го разпънаха на кръст. Нима си мислиш, че журналистите ще пишат про-изказванията му? Разбира се, че няма да пишат, това противоречи на всички мантри, с които ни залива системата. Някои народи са по-умни от другите, някои раси са по-творчески от другите. Това, че на теб не ти се иска да е така, не значи че не е така. Или както казва ученият:Супер: "Не е ясно кои точно изследвания има предвид ученият..."
Айде стига толкова.
Ние чистите арийци сме най-умните, най-големите предприемачи, а пак как еб*м не е истина просто. То си ни е генетично заложено . Който не верва да провери.
Осрахме темата, аз ти казах .
И китайците, индийците, персите, руснаците, египтяните (са у Африка) ... но, самия факт, че мисля да направя 7 деца за да не ми се хаби напразно гена, означава, че го считам за по - добър и с повече доминантни алели от тези на другите (дето на съм АЗ)Разбира се, че европейските народи стоят в основата на човешкия прогрес и повечето неща са измислени от европейци
Висшите касти в Индия какви са? Персите са бели, да не ти пускам снимки. Има интересни теории, че повечето египетски владетели са бели и дори с тракийски произход. Китайците - съгласен съм, но тяхната сила е другаде - да копират. За децата си прав, обичаш си гените - сееш семе. Не ги обичаш, унищожаваш си матрялаИ китайците, индийците, персите, руснаците, египтяните (са у Африка) ... но, самия факт, че мисля да направя 7 деца за да не ми се хаби напразно гена, означава, че го считам за по - добър и с повече доминантни алели от тези на другите (дето на съм АЗ)
Многократни изследвания са установили, че в сравнение с белите, черните мъже имат в кръвта си по-голямо количество от мъжкия хормон тестостерон. Тестостеронът е пряко свързан с физическата и сексуална агресивност, но също така значително се съчетава и с интелигентността. Мъжете, които са интелигентни, но които имат високи нива на тестостерон е вероятно да бъдат по-успешни, социално и професионално, отколкото интелигентните мъже с ниски нива на тестостерон. Мъжете, които са по-слабо интелигентни, но които имат високи нива на тестостерон е по-вероятно да станат престъпници, отколкото неинтелигентните мъже с ниско ниво на тестостерон. Високи нива на престъпност сред чернокожите са в съответствие с ниската интелигентност и високите нива на тестостерон.
Китайците преди 4000 години не е имало от кого да копират .. остави ги тия лафове .. а това с траките и Египет е дълга история - виж едно интервю дето съм правил преди повече от година тук
In the middle of a terrifying desert north of Tibet, Chinese archaeologists have excavated an extraordinary cemetery. Its inhabitants died almost 4,000 years ago, yet their bodies have been well preserved by the dry air. The cemetery lies in what is now China’s northwest autonomous region of Xinjiang, yet the people have European features, with brown hair and long noses.
Абе, не се знае Но не отирчам, че имат интересна култура и открития. Все пак, сравнение с европейската мисъл, мисля че ние сме доста по-напред от тях.
Но пък щяха да са живи. Така че - средата има дори жизнено важно значение.същото като за американските негри може да се каже и за индианците
ако не ги бяха колонизирали - сега още щяха да си щъкат с конете по поляните
как да няма значение средата?
не разбирам за какво се спори - то всичко е ясно...
Заеби ги китайците - използвали барута за забавления. Докато европейските интелигенти, отдавна предвидили свръхнаселеността на Земята, започнали да го използват по съвсем екологичен и хуманен начин.Е не съм ги сравнявал .. честно казано, но зная, че Китайците са имали барут, когато цвета на Европейското рицарство е използвал доспехите си като тоалетна.. и са мислели, че ако се къпят по - често от веднъж в годината разболеят от чума Не трябва да се зачертават с лека ръка, заради фалшивия китайски шарнир дето ти тропа на предницата