Знам, че си малък, ама не знаехме, че си толкова малък. Я кажи какво хвана първо, да видя кога си влязал в матрицата.Щом сте ги играли тея каратеки, сте по-дърти от мене понеже за първи път го чувам тва...
Каратеката ли бе?? Леле, леле.. 3 дни бан за тоя малкия, да са научи!Щом сте ги играли тея каратеки, сте по-дърти от мене понеже за първи път го чувам тва...
Еха, много късно бе. Мислех, че си по-голям. Мислех си, че си поне от времето на Атарито, и може би Фемили гейм.Еми имаше некви нинтендота и зеги (дженезис май?)
На компютър първите ми бяха разни от рода на Дюн, C&C, Duke Nukem 3D.
Тогава май по-вървежни бяха игрите в залата. Тия с джойстиците. Бяха култови и по цял ден киснехме тамЕха, много късно бе. Мислех, че си по-голям. Мислех си, че си поне от времето на Атарито, и може би Фемили гейм.
Inventing the Atari 2600
The Atari Video Computer System gave game programmers room to be creativespectrum.ieee.org
Дюка и Дюна дойдоха с "мощните" компове. Абе някой да е имал Сега Мега Драйв? Винаги ми е била мечта, особено като видях за пръв път Мортал Комбат. Не успях да я имам. Стигнах до атарито и после си взех Нинтендо. Сегата беше скъпа и по-лачена.
...Идва някой от "големите" и вика "Малък, нищо не прайш, дай да ти покажа как са играй, мръдни и земи още жетони"Тогава май по-вървежни бяха игрите в залата. Тия с джойстиците. Бяха култови и по цял ден киснехме там
Еее, те дойдоха по-късно. Ръчките тогава не се срещаха монго често и бяха Пак Мен, Донки Конг, някакви умрели самолетчета.Тогава май по-вървежни бяха игрите в залата. Тия с джойстиците. Бяха култови и по цял ден киснехме там
Имаше и спаринги за жетони...Идва някой от "големите" и вика "Малък, нищо не прайш, дай да ти покажа как са играй, мръдни и земи още жетони"
Сега ако я видиш тази джитка, все едно ти обикаляш с пушкалото и тепеш нацита. Еволюцията е направо зашеметяваща.На моя първи комп това ми беше първата най-яка джитка на цели 10 дискети:
Ееееех спомениииии Абе уж спряха нета на dpbivanrilski, как се свърза не знам. Между другото нещо много рядко се включваш напоследък, липсвашМали само дъртаци тук плашим се ае как не ви е срам на тия години да пишете по форумите хаха задължения домашни немате ли си, деца, кучета, некоя тетка за оправяне Каратека и нинтендо ми се замечтали нашите
Току що гледах някакъв стар филм с Иван Ласкин по БНТ 2Ласкин е доста по-налят. Чочо е по-изпит от към лице.