petya77
Well-Known Member
Всеки предприемач ще интервюирам, стига да има желание. Чувствай се поканен.Като гледам как хубаво интервюира Петя, чак на мене ми се прищява да ме интервюират, белким ми се дигне самочувствието малко
Всеки предприемач ще интервюирам, стига да има желание. Чувствай се поканен.Като гледам как хубаво интервюира Петя, чак на мене ми се прищява да ме интервюират, белким ми се дигне самочувствието малко
Мъдростта се е вкопчила в него.Умишлено го Удъртиха.. На тия "колажи" изглежда по-дърт и от мен Не знам Петя мъдрост ли е гонела..кво ли
Аз искам РИАЛ интерview Ама без да си измисляш и да бичиш фотошопа ахахах Само нз дали трябва да идвам в Унгария или Чехия, или сме си У дома??!Всеки предприемач ще интервюирам, стига да има желание. Чувствай се поканен.
Аз искам РИАЛ интерview Ама без да си измисляш и да бичиш фотошопа ахахах Само нз дали трябва да идвам в Унгария или Чехия, или сме си У дома??!
По скоро се чудя как ще ме изкараш предприемач. въпреки, че е явно имаш опит и с това
Аз ше поизчакам да ми се вдигне малко предприемаческия авторитет че на гол гъз интервю не се дава.
ахахаха мега сарказъм AGAINАз ше поизчакам да ми се вдигне малко предприемаческия авторитет че на гол гъз интервю не се дава.
Едно интервю на Ноке и серия интервюта на мадгугълтупана. Но всяко от неговите да се раздели на "светла" и "тъмна" част. В светлата да ни спечели симпатиите като говорещ нормално умен човек, както казва, че бил в живота - човек, за когото никой лоша дума не можел да каже (е, освен брат му, де). А в "тъмната" ще си излее дълбоко скритото, охулвайки де що има, и ще развали създаденото добро впечетление (мен лично с тая част ще ми спечели симпатиите). Така ще възцари едно почти божествено равновесие.
Ей, нарцис Нищо не четеш, освен собствените си постове Една страница назад не си прочел, ей го интервюто:Нещо не мога да разбера за какво интервю става въпрос с банко.
Ето и на отделно:
Ами - същичкият! Фотошопърите, сложете му един мустак да го видим бе, моля ви.
Иначе той и Йосиф Висарионович бе известен като "бащата на народите", затова и двамата споделяте общо загрижено за челядта изражение. Някои от методите ви също се припокриват, да не забравяме бруталнара сеч в "черния списък": "Има коментари - има проблем. Няма коментари - няма проблем."
----------------------------------------------------------------------------------------------
Има го и тоя момент с:
Отновно припомням частта от интервюто на Петя с Блинки през далечната 2012-та:
"Здравей Банко, току=що те представихме прец аудиторията на Интер Реклама. Нека преминем към интервюто, като започнем с един интересен въпрос - замислял ли си се да просперираш като рекламно лице? Ще устоиш ли пред обектива?
Здравей и благодаря за интересното начало на разговора. Започваме силно! Никога не съм се замислял по този въпрос, може би не бих отказал оферта (смее се). Засега обаче смятам да се придържам към основната си професия"
Креативен предприемач: критичните моменти са просто част от всекидневието на всеки бизнес
Интервю с Банко Стоянов, интернет предприемач Креативността е определящoто качествo на предприемача, заложено му в предизвикателството да открие точната творческа идея, със смелост да поема рискове, за да реализира идеята си. Младите и креативни личности в България са рядко срещани днес. Не...www.inter-reklama.com
Христонев напипа бизнес момента с
"Химакс" вие сте: "Сталинската" е ПРЕДИ, със запек, "Бенисиоделторовската" е СЛЕД освобождаването.
Ама как лъжеш само, за да създадеш малко съспенс.И нандибанди е показвала.
Не е показвала. Щях да запомня. Всъщност какво да е показвала?Ама как лъжеш само, за да създадеш малко съспенс.
Да, за това ги боднах отделно тук тези мнения.Тука стана по-зле от бг мама...
Сакън човек да не те изкара малко по-интересна и веднага трябва да подскочиш като ощипана.Ама как лъжеш само, за да създадеш малко съспенс.
Ти си по-загрижен за форумния ми образ от мен самата - що така?Сакън човек да не те изкара малко по-интересна и веднага трябва да подскочиш като ощипана.
Не ти е за първи път.