bgtupanfighter
Well-Known Member
За което покорно благодарим.
Еми факт е
Нема по кой да плюят и както се вижда, са литературно осакатени
За което покорно благодарим.
Момиченце-джендъря съм, не разбра ли досега, литературен атлете?Що па Ричи бре Нз ама Ричи си кръщават кучетата само жените, децата и жендърите Може да се окажа прав за най-първите си преположения, освен ако не се окаже второто
Ма аз само се чувствам момиче, рокли обличам, гримирам се, маникюр, туй-онуй.. Иначе, като е за екшън, у леглото - само лупкам, отзаде - не давам. Патки кефат ли те? Сега ше си го заснема и щи го пратя, само да го дигна.. Ти през тва време бегай до мола, че неваксано дупе нечемНе знам защо си толкова заинтересувана, но никога не съм се ваксинирал
Ти така ли ги избираш партньорите, кой ваксиниран и кой не Но ако ми шернеш добра снимка, обаче на първия вариант, мога заради теб, да фръкна до некой мол и да се ваксинирам
По принцип не виреят над определена надморска височина.@nandibandi у ващо наСелено място има ли маала и като цяло как е ситуацията с интеграцията? По гугле мапс обикновенно си личи къде са вождовете, ама тоо път не можах да се ориентирам.
Иначе е красота.
Нямаме вождове, почти. Две девойки от местните (бели като пуканки) си доведоха мъже от свогенската маала, но те са интегрирани. А и май не живеят в селото постоянно.@nandibandi у ващо наСелено място има ли маала и като цяло как е ситуацията с интеграцията? По гугле мапс обикновенно си личи къде са вождовете, ама тоо път не можах да се ориентирам.
Иначе е красота.
Нямаме вождове, почти. Две девойки от местните (бели като пуканки) си доведоха мъже от свогенската маала, но те са интегрирани. А и май не живеят в селото постоянно.
Сред старите жители имаме напълно интегрирано и образовано семейство. Едната им дъщеря е докторка. Нейната дъщеря също май вече стана такава.
А ти по принцип сигурен ли се, че гледаш правилно у гуглето? Щото в момента не е голяма красота с тия голи дървета. Пролетта и лятото по-бива.
Не сме ние. Те така си падат от само себе си.явно сте замеряли с камъни гоогле автомобила
Не го пускаме да минава моста, че обърква навигацията на лисиците и гераците.5гто голям страх
Ма аз само се чувствам момиче, рокли обличам, гримирам се, маникюр, туй-онуй.. Иначе, като е за екшън, у леглото - само лупкам, отзаде - не давам. Патки кефат ли те? Сега ше си го заснема и щи го пратя, само да го дигна.. Ти през тва време бегай до мола, че неваксано дупе нечем
Хех за кое свогенско село говорите Аз там метам кабели, въртим калифорнии АМА само на избрани, че местните хакери кат чуят за нет и ракията си изпускат, после нема кой да почерпи дажеНямаме вождове, почти. Две девойки от местните (бели като пуканки) си доведоха мъже от свогенската маала, но те са интегрирани. А и май не живеят в селото постоянно.
Тва със скалите. Аз поне за него говоря. Нова-та може да гледа и нещо съвсем друго в гуглето.Хех за кое свогенско село говорите Аз там метам кабели, въртим калифорнии АМА само на избрани, че местните хакери кат чуят за нет и ракията си изпускат, после нема кой да почерпи даже
Царят пак е тука. А добре дошельБез излишни пози, без бягане от реалността..
Мне, баш на мястото съм.Тва със скалите. Аз поне за него говоря. Нова-та може да гледа и нещо съвсем друго в гуглето.
Да те пишем ли stalker или да тичам за бира?Мне, баш на мястото съм.
Просто ми стана интересно коЙ туЙ място без 5г и сертификати и реших да чекна, и ми хареса, даже 3,4 имота загледахДа те пишем ли stalker или да тичам за бира?
Заповядай в нашата махала. Няколко къщи останаха сираци и си търсят приемни обитатели. На 5 минути пеш от "центъра", на 10 от жп гарата. Напролет - алпинизъм.Просто ми стана интересно коЙ туЙ място без 5г и сертификати и реших да чекна, и ми хареса, даже 3,4 имота загледах
Ако имаш предвид варене на рИкия - всеки си има казан в двора и си вари.Най важното, ракиджийница има ли у туй село ?
такива комшии най харесвамвсеки си има казан в двора и си вари.