Ама никога не съм казвал, че постоянно ги е държал 2000, затова съм сложил отключен брояч всеки да го види, а за това, че не е само един ден, я пак ги прегледай и ще се убедиш.
Очевадно е , че се опита да подведеш и заблудиш някого като си писал тези химерни и еднократни 2К посещения. Чиста проба преднамерена лъжа! И вместо да си коригираш обявата и да напишеш средно 300-350 посещения, наглееш на всичкото отгоре!Ето, за да няма повече заяждания редактирах на "е стигал и до над 2000 посещения."
Сега доволни ли сте?
Очевадно е , че се опита да подведеш и заблудиш някого като си писал тези химерни и еднократни 2К посещения. Чиста проба преднамерена лъжа! И вместо да си коригираш обявата и да напишеш средно 300-350 посещения, наглееш на всичкото отгоре!
Интересно ми е дали и обявените бързо от теб получени оферти от 500 евра и после 1200 лв дали са реални, или просто се опита да подсилиш опитите ти за подвеждане? Не мисля, че можеш да докажеш, че реално си получил такива оферти на лични
Актуална ли е офертата и колко точно вади последните 3 месеца от адсенс? на лична , ако може.
През 2012 и 2013 може да е имал и 10 милиона посещения, вече отиваме към 2015. Не е хубаво така да се преиначават данните, макар и според мен собственикът да не го е направил умишлено. Ако някой не се загледа, много бързо ще остане с пръст в уста.
Нямаше ли търг тука и крайна дата, сега гледам променено. Продаден ли е сайта или не? и докъде стигна тайното надаване на ЛС, последното обявено е за 1200лв
Нямаше ли търг тука и крайна дата, сега гледам променено. Продаден ли е сайта или не? и докъде стигна тайното надаване на ЛС, последното обявено е за 1200лв
Филма е пълен.. Между другото къде е линка към въпросната фейсбук страница с около 33 000 харесвания?