biaaro
Well-Known Member
От: Произведено в Русия
Никъде не твърдя, че са цъфнали и вързали. Спора е добър ли е Путин за Русия или лош? Според мен е добър, щото преди него беше наистина лошо. Там системата е като наща, който и да сложат все ще е зле. На тоя етап по-добър от Путин няма - факт!
Никъде не твърдя, че са цъфнали и вързали. Спора е добър ли е Путин за Русия или лош? Според мен е добър, щото преди него беше наистина лошо. Там системата е като наща, който и да сложат все ще е зле. На тоя етап по-добър от Путин няма - факт!
Супер смешно е държава като Руската федерация да не може да задоволи вътрешното си потребление на храни. Аз друго нямам какво да кажа. Те се държат точно като арабелите, на които обаче природата освен песОк и нефт друго не е дала. Руснаците имат брутални природни ресурси, но нямат никакво производство. Ако имаха, на хората нямаше да им пука особено, че рублата се срина, защото нещата за които основно се харчат пари (храната и пиенето) щяха да са евтини. Ще видим какво ще става през 2016
И Орбан не може да се сравнява с Путин, защото Унгария дърпа напред, а Русия не. Блек-а е прав за олигархичните кръгове, аз ония ден четох някакви страхотии за зетчето на Путин.
А като чета такива неща ми става смешно:
18,5 пъти или 18,5% процента? Щото 18,5 пъти е 1850%. Че то държавен служител да си на тоя свят.