1. Дай доказателства и престани да ръсиш обиди
2. Нали с "Миндили, к___и, м_____и" нямаше да се занимаваш?
3. Не беше ли обещал да престанеш с неоснователните обвинения?
4. Ти изобщо знаеш ли какво е чешане на език и говорене? Разликата отрикваш ли я? И тука има някакви, които му се връзват. Ами хайде сега, тези, дето си клеветят да дадат моя снимка или изобщо без значение - някакво доказателство, че съм на 12. Като го покажеш, ще призная. Но просто няма да го покажеш, защото няма такова...просто защото съм на някъде двойно повече.
5. Ти спокоен ли се чувстваш вече, ако някой все те признава за прав? Не, не си прав, да ти го кажа ПРАВО.
И ако някой външен дойде от форум за колко годишен мисли, че ще те сметне? За 8? За 13? Държиш се точно като момче, на което му липсват първите 7 години от възспитанието и ръси цинизми. Май си един от хилядите клавиатурни герои, които винаги казват "Да, тате", "Да, мамо", но в интернет вече ни вижте колко сме големи и силни.
Само един истински комплексар и човек в безизходица псува като на площада, ако се смяташ за такъв продължавай, но не ни занимавай със себе си. Аз доста потърпях, ама вече почвам да ти репортвам простотиите.