ivo.apostolov
Well-Known Member
От: Първите 10 мнения в Предприемач
Това с репа е добра идея.
Това с репа е добра идея.
Ако се увеличи лимита, това значи, такива като мен, които повече четат отколкото пишат, точно тогава когато ни трябва нещо да не можем да попитаме или потърсим помощ. Не знам дали това е най-разумният начин. Затова съм за отпадане на ограниченията. Сама по себе си регистрацията е достатъчна. Ако някой спами - бан и толкоз.
От спамери оправия няма! Моето предложение е:
Юзъра да има РЕЙТИНГ ПОНЕ 3 (Rep Power) или да има покана от потребител, покриващ някакви критерии, за да ползва пазара и да пуска линкове. Иначе да си чете и коментира каквото иска.
Не са от жени ... от потребителите на другия форум сагледай какво става с тази репутация:
(моята е тази)
Нямам думи направо ... поне пишете кой сте ... баси жените сте ...
Дори и да имаш право не бива да разчиташ само на тукашния пазар.Значи искаш да кажеш че аз няма да имам право да пиша в пазара ????
Такъв мангасарлък ако настане и тука, язе напускам и отивам да търся някой форум на националисти, анархисти, и всякаква там нихилистка паплач...
Предполагам има случаи...спами спами ПРАС линка..и после неможеш да го откриеш в мрежЪтЪ.
Е затова добър вариант е 1 месец престой, по този начин тези по-горе биха се отказали и другаде ще търсят късмета си.
Това е най-простото решение, нека не усложняваме. Който е решил да си ползва форума - 1 месец е супер малко като период. Пича културно ще си изчака с уважение.
Не е добра идея ! Значи искаш да кажеш че аз няма да имам право да пиша в пазара ???? :shock: :shock:
гледай какво става с тази репутация:
(моята е тази)
червена - Спешно ми трябват 60$
червена - Търся работа 10000 пъти...
червена - Регистиране на домейни бахти въпроса
И кога ще я направя тази репутация от 3 ?
Вярно, не разбирам много, не мога да давам съвети и т.н. за да имам по-висока репутация.. но какво, да не посещавам форума ли ?
Не е добра идея ! Значи искаш да кажеш че аз няма да имам право да пиша в пазара ???? :shock: :shock:
гледай какво става с тази репутация:
(моята е тази)
червена - Спешно ми трябват 60$
червена - Търся работа 10000 пъти...
червена - Регистиране на домейни бахти въпроса
И кога ще я направя тази репутация от 3 ?
Вярно, не разбирам много, не мога да давам съвети и т.н. за да имам по-висока репутация.. но какво, да не посещавам форума ли ?