InvestSolution
Active Member
От: Първите 10 мнения в Предприемач
Ограниченията правят хората активни... факт !
Мда, сега е даже по-солидарно от преди. Преди време си спомням как някой само с дразнещото си уж към всички поведение предизвикваше масова реакция от негативни коментари, но сега не е така. Сега просто му шляпат по една негативна репутация и това е. Никой не се старае на пише нещо обидно. Еее, има и такива дето го правят, но са много по сдържани в епитетите си. Това забелязах през годините. Просто с 2 клика показваш своето отношение, вместо да губиш излишно време около това какво реално мислиш. Защото всяко едно такова мнение яде от времето на написването на читав и полезен пост. Дано да съм прав де, но реално такова наблюдение имам последно време. Което само може да ме радва.Факт е ,че новите потребители трябва да са много внимателни за да не бъдат наградени веднага с червена репутация. Казвам го от личен опит.
колеги минах 10 те мнения, бихте ли ми казали как да си пусна моя тема , ако може линк, 4е не го намирам.... мерси
blinky искам да пусна тема в пазар , но гледах и не успях да видя такава опция при мен, мисля че отговарям на условията и искам линк за пускане н а тема в пазар...
ограничението е добра идея само не знам този рейтинг какво представлява?
Успехи ти пожелавам и добре си ни дошъл/ дошла. Приятен престой тук.
П.П: Едно време поздравявах всеки новодошъл тук, но сега трудно смогвам....но не се оплаквам....приятно ми е, че е така.