Само не ми е ясно, защо обиждаш като прост каруцар и после ще ревнеш колко си зле???
Малко тъпо, а?
Моето зле няма общо с това. Пък и ти що го защитаваш, айде теб си те знам поне си си признал че си от гроб, а той през цялото време отричаше сега му е много на кеф.
какво спорите като че ще излезе някой прав
отговорете си на следните въпроси
коя партия няма обръчи от фирми?
коя партия си няма банка?
на коя партия е ясно финансирането?
коя партия прави реални постъпки за задължително гласуване? (не популистки)
коя партия не е замесена с покупко-продажба на гласове?
от коя партия не ви е срам?
коя партия не е икономическа структура?
който ми покаже партия ,която отговаря на горните - веднага се включвам в структурите й и почвам да работя за нея
Някой от реформаторския блок разпродавал ли е заводи за по 1$ по време на приватизацията?Някой от реформаторския блок затварял ли е реактори на АЕЦ Козлодуй?Имам още 100 такива въпроса,но искам отговор само на тези 2?Реформаторския блок
Такъв отпор дават, че чак след пенсионерите минават и през другото - бизнес, млади и кадърни хора, майки, деца, наред баце.факт е, че ГЕРБ е единствената партия която може да даде сериозен отпор на два милиона и половина пенсионера които гласуват по инерция
Някой от реформаторския блок разпродавал ли е заводи за по 1$ по време на приватизацията?Някой от реформаторския блок затварял ли е реактори на АЕЦ Козлодуй?Имам още 100 такива въпроса,но искам отговор само на тези 2?
Докато Куневица е в реформаторският блок много хора няма да гласуват за тях, включително и аз.
Казват че ако тая не беше в РБ щяха да минат 10%.
Такъв отпор дават, че чак след пенсионерите минават и през другото - бизнес, млади и кадърни хора, майки, деца, наред баце.
Аз НЕ искам партия която да печели като даде на пенсионерите по 10 лв. към пенсиите месец преди изборите. Не и по този начин.
Ако можеше да помогнат на (цитирам): бизнес, млади и кадърни хора, майки, деца, ЩЯХА да го използват за да ги привлечат като електорат. Не Е ли логично?
Ако можеха, щяха да го направят за да спрат серията загуби която е непрекъсната след '89-та.
Големите градове са за ГЕРБ, само няколко са за БСП, българите в чужбина са за ГЕРБ - БСП дори не е в първите три!!! това какво ти говори?
младите хора гласуват за ГЕРБ
Те наистина се оляха,завзеха много бизнеси,общ.поръчки,моя позната със счетоводна къща беше пропищяла-изрядни фирми,искат да си изтеглят ДДС-то,веднага ревизия,няма за какво да се заядат-дело за връщане на ДДС-то,на 1ва инстанция фирмата печели,а НАП обжалва,на 2ра инстанция пак също,на последна вече решението е окончателно и НАП трябва в 1 месечен срок да възтанови ДДС-то на фирмата.Хубаво,ама е минала 1 година или повече,тя фирмата вече почнала да се забатачва,или вече се е забатачила и...следва фалит,загубени раб.места и съсипани човешки съдби...Бате, доста нелогични неща се случват последно време. Не мисля, че ще намерим нещо логично точно в БГ политиката и БГ партиите. Аз лично не искам партия, която кара моите приятели да фалирват работещите си бизнеси, защото някаква алчна мутра е решила да прилапва всичко за себе си.
Не ми пука какво ми говори, просто знам, че не искам някакви нещастници с никаква визия и нулев интерес да помогнат на народа си, а само на мутрите и мастите си спонсори, да са в управлението на велика държава като нашата. Било то ГЕРБ, БСП, ДПС и други такива пумии.
Нищо лично тези млади хора, който гласуват за ГЕРБ, но за мен не са много в реалния живот. Както споменах, моите приятели стигнаха до раб. място от изграден и работещ бизнес. Явно за други млади ми говориш ти.