БСП и ДПС е крайно време да се махат,но..някакси не ми се иска това нещо пак да се връща на власт...:-o http://vbox7.com/play:8435fbede2&start=24
Ако този гьонсурат се върне на власт,ще емигрирам и ще се откажа от българското си гражданство,и няма да съжалявам българския народ,защото сам си ги избира Коствоци,Царе,Гейовци,Бейовци,Тикви,Реставратори и псевдо националисти.Или свикване на Велико НС или да се изберат хора,които са нямали връзка и досег с властта поне до 3-то коляно!Не ти се иска , ама идва.
Задължително гласуване е решението. Това от което треперят БСП и ДПС.Ако този гьонсурат се върне на власт,ще емигрирам и ще се откажа от българското си гражданство,и няма да съжалявам българския народ,защото сам си ги избира Коствоци,Царе,Гейовци,Бейовци,Тикви,Реставратори и псевдо националисти.Или свикване на Велико НС или да се изберат хора,които са нямали връзка и досег с властта поне до 3-то коляно!
Братле,Бойко загроби икономиката,не знам наистина как не го виждаш,още 1 мандат на ГЕРБ и ще сме 10 пъти по-зле от украинците.Това е нещото което трябва да направи Бойко - да започне да изправя икономиката ни на крака.
Нищо не е загробил , Герб управляваха по- време на икономическа криза в която се свиха даже големите държави. Погледни една Испания , има безработица над 20 процента. Хората си загубиха жилищата там защото не можеха да си плащат кредитите като останаха без работа. При нас тази криза премина много по леко , точно благодарение на мерките взети от Герб. Ей с тия сегашните теглещи кредит след кредит - щяхме да обявим фалит като Гърция.Братле,Бойко загроби икономиката,не знам наистина как не го виждаш,още 1 мандат на ГЕРБ и ще сме 10 пъти по-зле от украинците.
Братле,Бойко загроби икономиката,не знам наистина как не го виждаш,още 1 мандат на ГЕРБ и ще сме 10 пъти по-зле от украинците.
Ба! Кой ти мисли за управление...Всичките се напинят да управляват.
Плащат ли ти още на пост или вече безплатно си тролиш ?Ти си намерил на кой да го обясняваш. :lol:
Плащат ли ти още на пост или вече безплатно си тролиш ?
Мисля БСП трябва да отзоват интернет троловете с оглед на слабите резултати.
Ето платените душици драскали по бюлетината на 2 места номер 15 за да не направят грешка.....
Братле,Бойко загроби икономиката,не знам наистина как не го виждаш,още 1 мандат на ГЕРБ и ще сме 10 пъти по-зле от украинците.
Ще дойдат продукти и там , все пак в Бобов дол печели БСП , както им беше казано на брифингите. Дано не ги накажат сега без заплата заради цялостния лош резултат на БСП...Вискяр, за съжаление това го има и сега...
Миньори от Бобов дол воюват за кило месо от магазина на своя работодател
Когато фактите говорят и боговете мълчат.
В детската градина съм бил по комунизма,чавдарче успях да стана,но пионерче-не Не знам какво са се редили,но родителите ми са живели добре тогава,тяхното добре за мен може да е зле,както и да е-това е минало.Въпросът е защо спорим за хора от едно и също котило,които ни хвърлят прах в очите и си менкат ролите,но не спират да ни смучат като пиявици.Аз си казах моето мнение за БСП,ДПСи ГЕРБ.БСП са СПИН,ГЕРБ-Злокачествен РАК,а ДПС-Птичи грип.И трите са смъртоносни и вредни за народа.Един ден,рано или късно ще го осъзнаете-че това са главите на една и съща ламя.Я кажи нещо за БСП - когато си бил в детската градина: как майка ти и баща ти са се редили в 5 часа сутринта през зимата та да купят едно кисело мляко и да те нахранят.
В детската градина съм бил по комунизма,чавдарче успях да стана,но пионерче-не Не знам какво са се редили,но родителите ми са живели добре тогава,тяхното добре за мен може да е зле,както и да е-това е минало.Въпросът е защо спорим за хора от едно и също котило,които ни хвърлят прах в очите и си менкат ролите,но не спират да ни смучат като пиявици.Аз си казах моето мнение за БСП,ДПСи ГЕРБ.БСП са СПИН,ГЕРБ-Злокачествен РАК,а ДПС-Птичи грип.И трите са смъртоносни и вредни за народа.Един ден,рано или късно ще го осъзнаете-че това са главите на една и съща ламя.
Най-лесния е Президентска република,но президент да е някой без БКП,ДС,олигархични/мафиотски и т.н.връзки,може преди изборите и детектор на лъжата да минават кандидатите,ама публично да им се задават въпросите и да се виждат резултатите.Другото е да се спазват законите-в Китай за престъпление крадеца на колело Х и милиардерът У са равни пред закона и при извършено престъпление съдът е безпристрастен и еднакво строг към Х и У.Ще ви дам за пример Русия(МОЛЯ ДА НЕ МЕ НАПАДАТ РУСОФОБИТЕ,това е най-скорошния пример).Когато Путин идва на власт и нефта и газа са дадени на ограбваща концесия на Бритиш Петролеум,подобно на нашата златна концесия и ЕРП-тата.Той просто си ги одържави и парите започнаха да се наливат в икономиката им,и за 15г. се върнаха в играта.