РЕЗУЛТАТИТЕ

От: От: От: РЕЗУЛТАТИТЕ

Втория поред циркаджия. Ти освен мнения платени в политическите теми другаде нямаш!!! С теб няма какво да си разговарям, нито си ми на годините нито си ми на чикиите. Да не говорим за знанията.....
Оди направи един кавал на боко белким ти прелее някоя нова реч....
Твоите мнения са един голям бълвоч. Освен в политика в свободното си време се оплакваш как гоогле те е прецакал и оплакваш съдбата си като девойка на студентски изпит.
Но стига съм коментирал простоватата ти личност....

Бойко заговори за коалиция с БСП... това може би е най-добрата коалиция към момента - 2те най-големи партии да направят правителство. Доган и Барека ще ги боли доста ако стане.... дано гадния съсел си замине и тази коалиция стане възможна.

http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-ostavka-izbori2013-16778728?nt=4

Да, и как? Това няма как да стане гроб + бсп е невъзможно.
Не е целта да се махнат БСП , а да се махне турската партия която дефакто управлява страната - ДПС на Доган! Между БСП и ДПС - 1вата е по-малкото зло. Защото ДПС е реално партията на мафията.

От: РЕЗУЛТАТИТЕ

Ти си един от най-смешните в форума не знам какво очакваш. Аз поне от как съм тук не съм си сменял позицията хиляди пъти за разлика от теб. И после не ми говори (аааа днес да се харесам ще кажа АЗ НЕ ПОДКРЕПЯМ БОЙКО) после цивриш из целия форум бойко това бойко онова. Чест им прави на колегите , че поне като са казали ние сме от гроб си държат на думата за разлика от теб.
Пък ми е много интересно де щеше да живееш сега, ако ги е нямало "червените боклуци". Дай да ти видим нотариалния акт с който си успел да си купиш жилище в "демокрацията". Толкова сте ми смешни, че направо не ми се коментира.
Ти така като те слушам сигурно си колко племенника ми налят с тъпотии от майка му и баща му костовистки тъпотии. Спирам, няма нужда да си хабя нервите с тъпотии вече.
А, и не се сърди нищо лично просто живота ти е отредил роля да си на страната на ......

Не, че нещо ама апартаментите се строяха и продава по времето на Тато, след това по времето на червените боклуци които фалираха държавата никои нищо не си купуваше освен трабант на старо...

Ъъ да ти сканирам ли моя нотариален акт или ми вярваш :)

Вярно е че не съм ти на образованието. Нито на простотията. Ще ти дам един безплатен съвет - когато си от село , не е нужно да се държиш като селянин. Толкова за без пари , другите пропуски ги наваксай в университета и питай родителите ти защо не са те възпитали. Успех!

Втория поред циркаджия. Ти освен мнения платени в политическите теми другаде нямаш!!! С теб няма какво да си разговарям, нито си ми на годините нито си ми на чикиите. Да не говорим за знанията.....
Оди направи един кавал на боко белким ти прелее някоя нова реч....

Еми тато, да не е бил зелен, нали за туй викате на всеки който не е син комунист :)
Не, ми трябва, на теб ти вярвам ама това е друга тема.
Не, че нещо ама апартаментите се строяха и продава по времето на Тато, след това по времето на червените боклуци които фалираха държавата никои нищо не си купуваше освен трабант на старо...

Ъъ да ти сканирам ли моя нотариален акт или ми вярваш :)

Меко казано си ми смешен, но щом така ще ти се дигне герберското его давай, няма проблем. :lol:
Вярно е че не съм ти на образованието. Нито на простотията. Ще ти дам един безплатен съвет - когато си от село , не е нужно да се държиш като селянин. Толкова за без пари , другите пропуски ги наваксай в университета и питай родителите ти защо не са те възпитали. Успех!

Ти си един от най-смешните в форума не знам какво очакваш. Аз поне от как съм тук не съм си сменял позицията хиляди пъти за разлика от теб. И после не ми говори (аааа днес да се харесам ще кажа АЗ НЕ ПОДКРЕПЯМ БОЙКО) после цивриш из целия форум бойко това бойко онова. Чест им прави на колегите , че поне като са казали ние сме от гроб си държат на думата за разлика от теб.
Пък ми е много интересно де щеше да живееш сега, ако ги е нямало "червените боклуци". Дай да ти видим нотариалния акт с който си успел да си купиш жилище в "демокрацията". Толкова сте ми смешни, че направо не ми се коментира.
Ти така като те слушам сигурно си колко племенника ми налят с тъпотии от майка му и баща му костовистки тъпотии. Спирам, няма нужда да си хабя нервите с тъпотии вече.
А, и не се сърди нищо лично просто живота ти е отредил роля да си на страната на ......

Айде пиши в тази тема да те видим
:lol:

Не е целта да се махнат БСП , а да се махне турската партия която дефакто управлява страната - ДПС на Доган! Между БСП и ДПС - 1вата е по-малкото зло. Защото ДПС е реално партията на мафията.

Кога Бойко е казал нещо против за ДПС? Лютфито говори най-добре от всички и другите трябва да му подражават
те имат 10% и ако БСП изчезне, ДПС не е проблем

ДПС е етническа партия и освен в коалиция няма как да управлява (както Атака). БСП също не може да управлява сама защото е старческа партия, затова изпълнява всички условия на ДПС.
ГЕЯ си умира за власт и дава всичко - затова без кръв не я пуска.

Аз не мога да разбера, защо изобщо трябва да гласуваме за "зло" или "по-малкото зло", когато има партии с модерни идеи, амбиция за промяна на статуквото и кадърни отговорни хора... Защо не изберете "по-доброто", а не "по-малкото зло"?

Толкова ли сте ограничени в избора си?

Пак старата песен на нов глас..

Вие разсъждавате точно по начина, по който статуквото и партиите искат да разсъждавате. Дракате се един друг за простотии вместо да видите по-голямата картинка. Делите се на сини, червени, гербери, комунисти..

Правите ли си труда да разгледате програмите на всяка партия преди да гласувате за нея, да чуете кандидатите какво казват?

Тъпото е, че хората много лесно се поддават на манипулации и лъжи, вместо да си направят проучването за даден човек и партия. Вярвате на думи, а не на действия.

И гледам много хора сляпо подкрепят своя фаворит, никой не дава аргументи защо е точно така.

Точно като стадо овце следващи овчаря и бягащи от кучето, което всъщност е в комбина с овчаря :D

@BRAIN_PAIN, всичко това е ясно, НО няма как да стане.
Като мислиш, че е толкова просто - убеди всички останали да гласуват за някоя друга партия и след това аз ще спра да гласувам за "по-малкото зло". Това което говориш е меко казано наивно, защото ако можеше да се случи, нямаше да има проблеми.

Примера ти с кучето не е точен, след малко ще кажа защо. Аз ще направя сравнение на изказването ти с мечтата на много хора "да няма войни" :lol: според теб това възможно ли е към днешна дата? :Д

Точно като стадо овце следващи овчаря и бягащи от кучето, което всъщност е в комбина с овчаря :D

Знам, че ти се искаше вместо "куче" да напишеш "вълк", но нямаше да е валидно това, че работи с/за овчаря.
Кучето не тича по овцете за да им направи нещо лошо (примерно изядат), а НАПРОТИВ!
Именно по тази причина не мисля, че трябва да сравняваш кучето с овчаря.

Овчаря използва овцете и кучето ЕДНАКВО . Не знам как тогава може да работят в комбина. Защото ще означава, че овчаря работи и с овцете?
Помисли малко над животните с които сравняваш хората и пиши пак :)

Добър анализ правиш, но всеки може да тълкува примера както иска, аз мисля, че всички схващат какво искам да кажа :)

Да вярно е, малко е навино. Но това не означава, че не е възможно. Всичко е възможно, стига да се намерят правилните хора, които да го направят.

Точно хората, които са смятани за наивни, луди, ненормални, аутсайдери - това са хората, които променят света. Точно защото са достатъчно наивни и луди, за да вярват и правят нещата, които голяма част от хората не биха правили или вярвали в тях. Това е свързано и с предприемачеството :)

Ами аз се опитвам да убеждавам хората, по-нагоре в темата постнах коя партия според мен заслужава шанс и защо. Всеки може да влезе, да гледа програмата, идеите и сам да прецени дали това, което пише там е вярно или не. Дали това, което се говори е правилно или не.

Както казах и по-горе, за бити карти няма смисъл да се залага. Трябва да се даде шанс на младите, на новите и на модерно мислещите хора. Ако не се справят ще се появят нови и нови.

Трябва да бъдем идеалисти и оптимисти, за да успеем. Нека бъдем такива и малко по-малко променим нещата.

4 години затвор за Цецко,ако Баце обещае да не налива всичко в асфалт и да не краде от бизнес,енергетика и икономика,а само да си трафикира белия матр'ял,съвсем сериозно ще се замисля да гласувам за него.

Последно редактирано:

Ти намери на кой да вярваш, тоя е като нортито днес едно казва утре друго. До онзи ден беше против боко тиквата сега го брани. :lol:
4 години затвор за Цецко,ако Баце обещае да не налива всичко в асфалт и да не краде от бизнес,енергетика и икономика,а само да си трафикира белия матр'ял,съвсем сериозно ще се замисля да гласувам за него.

Всичко е възможно, стига да се намерят правилните хора, които да го направят.

Точно защото все още не са се появили правилните хора, се налага да гласувам/е за "по-малкото зло".
Аз те питах какво да направя сега с моя глас и да има ефект. Мисля, че може само едно нещо - да избера по-малкото зло.

Когато се появи "правилния" човек, няма да се налага да избера "по-малкото зло", а направо ще гласувам за него :wink: Разбира се той трябва да е такъв и в очите на още доста хора, защото няма да има файда да гласувам само аз за него.

Светльо от хиподил не вдъхва сериозност, най-малко заради това което е направил до този етап. Като му видиш песните, ще разбереш колко му е и максималния капацитет.

ето какво е правил докато реши да се занимава с политика

[video=youtube;MvVEoCDuBII]http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII[/video]

как така налива всичко в асфалт? има пари определени за тази дейност и те отиват там
това, че говори най-много за магистралите е същото като при ГЕЯ за пенсиите и циганските помощи

Ти намери на кой да вярваш, тоя е като нортито днес едно казва утре друго. До онзи ден беше против боко тиквата сега го брани. :lol:

ми айде брани ГЕЯ ве
не ти отива на годините да разсъждаваш по този начин и да повтаряш едно и също като развалена плоча

Също така се надявам Цецко да повлече крак и след него за доста повече годинки да отидат на топличко Костов,Р.Овч,крадливия Цар и цялата им свита.

Е кой да браня? Малоумната тиква дето съсипа всичко ли? Много бързо забравяш за всичко.
Малко ли сме го дъвкали преди с всичките му простотии, не знам за теб може да му викаш и гей и мей, ама е милиарди пъти по-умен от онази грешка на природата бойко.

Това няма да стане, хамериканците си бранят инвестициите, ако цеко го хвърлят, ще е само той. Иначе и курнева и костов и още много други са за дранголника, ама ние сме си виновни. Дадахме си задника на хамериканците и сега си ни клатят както им е кеф.
Също така се надявам Цецко да повлече крак и след него за доста повече годинки да отидат на топличко Костов,Р.Овч,крадливия Цар и цялата им свита.

Нали не мислиш, че с тези коментари браниш ГЕЯ? :lol:
даже му вредиш

днес гледах една графика която показва преференциалния вот - става въпрос само за партиите чийто номера се дублират с номерата за преференциален вот.
Някакъв професор изказал мнение, че това е един вид тест за интелигентност.
не трябва да се учудваме, че БСП е на първо място :D (най-много грешки = най-глупав електорат)

ДПС щеше да бъде на второ място, но не участва в класацията защото е била с номер 29, а такъв за преференциален вот няма

Дадахме си задника на хамериканците

По чие управление американците си направиха бази тук- ПОНЕ това знаеш ли? (с този въпрос затапих @реминд преди време когато плюеше по амерканците. Още се заливам от смях като се сетя).
Сега отново по време на същите управляващи, американците ще ни пратят либийци да се обучават тук.

Това няма да стане, хамериканците си бранят инвестициите, ако цеко го хвърлят, ще е само той. Иначе и курнева и костов и още много други са за дранголника, ама ние сме си виновни. Дадахме си задника на хамериканците и сега си ни клатят както им е кеф.
Американците си бранят инвестициите в сегашно време,тия бити карти не им трябват вече,още по-малко пък на народа му трябват.Да отварят на ново урановите мини и всички крадливи политици да ги пращат там,поне с нещо да бъдат полезни за народа!

Горе