РЕЗУЛТАТИТЕ

От: РЕЗУЛТАТИТЕ

Nort не мога да ти гарантирам, че ще спечели, но мога да ти гарантирам, че гласът ти няма да отиде напразно. Не може да очакваш някой да се появи, без средства, без ресурси, без фигури зад гърба си и веднага да спечели изборите. Нали трябва постепенно да печели избиратели и лека полека да стигне до властта. А не да се налеят едни 50 млн. с неясен произход и за 1 ден от никой да стане някой, че даже и да спечели. Не одобрявам твоята представа за гласуването.

А всеки глас е стъпка към подобряването на ситуацията. Каква е тази логика да гласуваш само за този който щял да спечели???

Че то така с всички пари, всяка агенция като почне да тръби: Ще спечели бай Добри от село Ушнци и по тази логика щото на всякъде тръбят, че той ще спечели и ти ще гласуваш за него>???

Че то така всеки с пари ще печели твоя глас и никога няма да има полза от твоя глас щото излиза, че са те купили с пропаганда и промиване на мозъци..

Всеки глас е от значение, не си омаловажавай гласа по този начин..

Да не казвам, че ползите са за по-добра субсидия, повече действия и привличане на вниманието на хората. Твоят глас си СТРУВА!! Но не и ако го дадеш по твоята сегашна логика...

Нищо сега ще се изравнят, щото след ибори гроб и дпс, ще са заедно.

Няма БСП и ДПС управляват заедно официално за 3-ти път.

Т.е. ако ГЕРБ и ДПС след евентуални избори управляват - ще стане 3:1

Набийте си в празните кратуни - Герб е най-подкрепяната партия в България, от младите и умни българи. Факт , който ви притеснява доста. Останалите партии разчитат на - пенсионери , турци и цигани.

Няма БСП и ДПС управляват заедно официално за 3-ти път.

Т.е. ако ГЕРБ и ДПС след евентуални избори управляват - ще стане 3:1
Ами гласувай за ДПС за по-сигурно :p

Нищо сега ще се изравнят, щото след ибори гроб и дпс, ще са заедно.

Що бе? може БСП да спечели
не ти се вярва :mrgreen: ВСЕ още пенсионерите са по-малко от младите и умните :D

Каква е тази логика да гласуваш само за този който щял да спечели???

Моя глас щеше да бъде загубен на тези избори, ако бях гласувал за него. Какво имам предвид като казвам "загубен" - безсмислен.
И няма невъзможни неща :) Може след време да се появи нормален човек, без милиони и пак да спечели подкрепа (айде не да спечели, но поне да мине прага).
Сега ще кажеш как да го мине като всеки гласува за големите - еми нз, трябва да се промени системата за да имат шанс и малките.
Дори в природата на слабите и малките им е трудно.

Ти какво искаш - бсп да ме управлява докато Светльо събере гласове? и дори да гласувам за него, той нямаше да спечели
как очакваш на другите избори да увеличи подкрепата си? отново ли да гласувам за него

Така е личи и по лидера:

[video=youtube;gv_3xi_-NGg]https://www.youtube.com/watch?v=gv_3xi_-NGg[/video]

Набийте си в празните кратуни - Герб е най-подкрепяната партия в България, от младите и умни българи. Факт , който ви притеснява доста. Останалите партии разчитат на - пенсионери , турци и цигани.

Не личи си по статистическите данни на изборите. Младите хора в големите градове подкрепят герб - и то с много проценти. По селата и циганите са за останалите партии.

Така е личи и по лидера:

[video=youtube;gv_3xi_-NGg]https://www.youtube.com/watch?v=gv_3xi_-NGg[/video]

Ама го приемат и ходи.

Докато Орешарски май само във Виетнам и Азербейджан или нещо такова ходи. И на едно изложение в Китай май ходи. :lol: :lol: :lol:

Надявам се правиш разликата да те канят и да не те канят.

Както Орешарски оня ден в последния момент му отказаха среща в Италия без обяснения при това там управлява социалист, член на ПЕС. :lol:

Сега щял да ходи тези дни, ама дали ще стане не е много ясно. :lol: :lol: :lol:

Ами те смешниците са добре дошли навсякъде ;)
Ама го приемат и ходи.

Докато Орешарски май само във Виетнам и Азербейджан или нещо такова ходи. И на едно изложение в Китай май ходи. :lol: :lol: :lol:

Надявам се правиш разликата да те канят и да не те канят.

Както Орешарски оня ден в последния момент му отказаха среща в Италия без обяснения при това там управлява социалист, член на ПЕС. :lol:

Сега щял да ходи тези дни, ама дали ще стане не е много ясно. :lol: :lol: :lol:

Просто не съм му на нивото, както и на твоето, иначе щяха да ме канят навсякъде. :(
Не е така. Виж че теб не те канят никъде, пък по-голям шут не знам.

Просто не съм му на нивото, както и на твоето, иначе щяха да ме канят навсякъде. :(

Аз се чудя въобще за какво коментираш ? След като не гласуваш , какво ти дреме Бойко ли управлява или Доган ?

Ти пък като си за Бойко кажи ми ква е разликата

Магистрала Тракия, Дунав Мост 2 и Метрото в София.

Поне се виждат. :lol: :lol: :lol:

Магистрала Марица щяха да я пускат това лято цялата, ама сега отложена за лятото на 2015. Без някакво смислено обяснение.

Не личи си по статистическите данни на изборите. Младите хора в големите градове подкрепят герб - и то с много проценти. По селата и циганите са за останалите партии.

Не разбирам какво толкова подкрепяш ГЕРБ, след като се провалиха тотално. БСП също са тотален провал. ДПС също са провал.

Всички се финансират от различни кръгове, на които не им пука за страната, няма смисъл да се трепете толкова кой управлява и кой не.

Ти пък като си за Бойко кажи ми ква е разликата

След като са еднакви, защо едните печелят подред всеки път - а другите точно противоположно :shock:

Ся видях че дори Туитър ме наспамил с някви предизборни мейлове... А беше приятна социалка, жалко.

Горе