Да пада, все пак големия победител от цялата работа, мисля ще трябва да признаете, все пак бойко тиквата призна- че това е Бареков
Абе преди малко на живо по нова Местан , каза по неговия си начин , че правителството ще падне.... Не отговори къде е Пеевски.
http://www.dnevnik.bg/izbori2014/20..._v_kjustendil_obiavi_maia_manolova_dopulnena/Според Корнелия Нинова европейските избори нямат общо с националните. "От резулат от европейски не бива да вадим извод за националното правителство", посочи тя в отговор на въпроси свързани с бъдещето на правителството и на лидера на БСП.
Един луд замести друг луд. Няма много голяма промяна според мен.
все ми е тая брат, на мен бизнеса да ми потръгне, тая политика ми е през оная работа вече, важното е мутрата бойко да го няма.
все ми е тая брат, на мен бизнеса да ми потръгне, тая политика ми е през оная работа вече, важното е мутрата бойко да го няма.
Абе преди малко на живо по нова Местан , каза по неговия си начин , че правителството ще падне.... Не отговори къде е Пеевски.
А щото ДПС, БСП, бате ти Корман, солташака на Ердоган, и червената кукувица Кунева не са, нали? :lol:Положението не много добро, щото
БСП, фесовете и дудука де факто са едно и също нещо.
И на мен ми пука на смайзъра. Важното е хората около мен да са добре и тези, които заслужават. Иначе дали ще е оня глупак или другия, все тази, всичките са глупаци.
А щото ДПС, БСП, бате ти Корман, солташака на Ердоган, и червената кукувица Кунева не са, нали? :lol:
Костов каза, че Кунева-Пръмова е червена кукувица, тя си е червена кукувица.
Корман Исмаилов е ислямист агитиращ на турски в предизборната кампания.
Това са фактите, а твоите разбирания са без значение.
Меглена Кунева е "последната червена кукувица, която се опитва да снесе яйце в синьото гнездо", отговори Иван Костов