РЕЗУЛТАТИТЕ

От: РЕЗУЛТАТИТЕ

ДПС има такива резултати защото няма кой да съди тези дето мамят и продават гласове. Във видеото от Бобов дол нали се видя как хората са заставени да гласуват за БСП. Резултатите от там са 2 пъти повече гласове за БСП... еми айде да осъдим някого за тия нарушения ? Бареков смс праща в деня за размисъл... предните избори Костинбродската афера....
И пак след толкова пари налети , след толкова подкупи на тия продажници , Бойко с бодра крачка ги би вкупом. Разгромяваща победа с разлика. Защото българите виждат кой какво е направил за тази страна. Избори и Бойко премиер - колко и да го сучете това показва тоя вот. Само дето на парламентарни избори разликата ще е още по изразителна!
Ами мамят, щото никой не промени изборния кодекс. За това ти казвам, че Бойко можеше да го направи, но не го направи. Ако го беше направил, нямаше да има ДПС.

http://www.blitz.bg/news/article/269761
Отворени за всякакви коалиции...Да не излезе че за Бареков вместо Цв.Василев стои Цв.Бориславова?!... :)

Ти нали знаеш близ на кого е?

Виж този линк за да си направиш равносметка за новините които череш... на твое място бих сложил едно голямо сито на информацията идваща от този сайт....
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2014/05/21/2304083_bez_cenzura_v_kosmosa/

Като спомена , нали уж днес трябваше цецо тъпото да оди в дранголника?

Къв дранголник? Та те си се пазят един друг. Гарван гарвану око не вади! Всичко е един цирк, за пред нас, а ние като най-големите тъпаци им се хващаме. Най-лошото е, че няма никаква алтернатива! Само летищата ни останаха като спасение.

Пълен боклук само като го видя и ми се драйфа.

Ти нали знаеш близ на кого е?

Виж този линк за да си направиш равносметка за новините които череш... на твое място бих сложил едно голямо сито на информацията идваща от този сайт....
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2014/05/21/2304083_bez_cenzura_v_kosmosa/
Той Прокопи го видяхме колко е достоверен :lol:

Сега да можеше да се дигне Левски :(
Къв дранголник? Та те си се пазят един друг. Гарван гарвану око не вади! Всичко е един цирк, за пред нас, а ние като най-големите тъпаци им се хващаме. Най-лошото е, че няма никаква алтернатива! Само летищата ни останаха като спасение.

Той Прокопи го видяхме колко е достоверен :lol:

По датата на отговор вижам, че дори не си правиш труда да четеш, това което съм ти дал е просто един социален експеримент направен от капитал който можеш и сам да си потвърдиш дали е истина или не, не съм ти казвал да ползваш капитал като източник на новини пък и като гледам бюрека и делян са ти по симпатични...

Ами мамят, щото никой не промени изборния кодекс. За това ти казвам, че Бойко можеше да го направи, но не го направи. Ако го беше направил, нямаше да има ДПС.
Изборния кодекс го промениха съвсем наскоро - Мая Манолова - отвратително устата уроспия , но за сметка на това некомпетентна и откровено глупава...

От: От: РЕЗУЛТАТИТЕ

Чакам с нетърпение да чуя как ще определиш боко тиквата. Умен, красив начетен тиквеник без капчица мозък :lol:
Изборния кодекс го промениха съвсем наскоро - Мая Манолова - отвратително устата уроспия , но за сметка на това некомпетентна и откровено глупава...

Промениха, ама не промениха това, което трябваше. Както се очакваше. Нормално е да не го променят, иначе как ще печелят властта. Въпросът е, ако ГЕРБ наистина е алтернатива, защо не ги удари и не промени изборния кодекс, за да не могат да купуват гласове и да обират етническия вот? Що не направиха нищо, за да няма повече ДПС във властта?

Промениха, ама не промениха това, което трябваше. Както се очакваше. Нормално е да не го променят, иначе как ще печелят властта. Въпросът е, ако ГЕРБ наистина е алтернатива, защо не ги удари и не промени изборния кодекс, за да не могат да купуват гласове и да обират етническия вот? Що не направиха нищо, за да няма повече ДПС във властта?

Герб се борят за задължително гласуване! Така и трябва да бъде. Тогава циганския вот и купения ще се обезмисли и ще има много много малка важност.

Ай, ще си говорим след някой друг месец като се гушнат местан доган и боко.
Герб се борят за задължително гласуване! Така и трябва да бъде. Тогава циганския вот и купения ще се обезмисли и ще има много много малка важност.

@nortrant, не твърдя, че си прост, прости са аргументите, които имат повечето гласували: Бил харизматична личност; Много е направил; По-добре ни беше при него. WTF? И гласувалите за БКП са същите. Не съм казал, че не са. :) Гласувайте пак за ГЕРБ, ако се гордеете с подобен управляващ. Няма лошо. :) Мен лично ме е срам. Както ме е срам от всяка следваща партия в листа.

@ Вискяр Бг, не знам какво дават и не дават за кози, но знам, че бая бизнеси фалира. Да не мислиш, че и сега е ОК, напротив и сега е зле, и за това ще си ходят, за да се изреди още веднъж ГЕРБ. Малко се открадна тогава, че да минат пак завалиите. :)

Виж блинки, колко добре ви го е казал, за ралика от мен той явно не се е изморил.
А ще има ли целувка на Орлов мост както със удавения съсел или ?

Ако ГЕРБ се обединят с ББЦ и ДПС това какво означава? край за БКП
което 25 години не се е случило, дано сега се случи
и без това ДПС управлява винаги, нека да е без БСП

ББЦ е балон и пълнеж, по-добре тя отколкото мазния ГЕЙ
много искам до няколко години БСП да изчезне както НДСВ и много други

Първанова от НДСВ ще се пукне от яд, че не можа да излъже хората
а само колко пари за реклама наля...
много ми е смешна, колко злоба към сънародниците си - http://www.focus-news.net/news/2014...a-otkolkoto-ot-nachina-po-koyto-zhiveyat.html

Ти сериозно ли :lol:
Ако ГЕРБ се обединят с ББЦ и ДПС това какво означава? край за БКП
което 25 години не се е случило, дано сега се случи
и без това ДПС управлява винаги, нека да е без БСП

ББЦ е балон и пълнеж, по-добре тя отколкото мазния ГЕЙ
много искам до няколко години БСП да изчезне както НДСВ и много други

Първанова от НДСВ ще се пукне от яд, че не можа да излъже хората
а само колко пари за реклама наля...
много ми е смешна, колко злоба към сънародниците си - http://www.focus-news.net/news/2014...a-otkolkoto-ot-nachina-po-koyto-zhiveyat.html

какво спорите като че ще излезе някой прав

отговорете си на следните въпроси

коя партия няма обръчи от фирми?
коя партия си няма банка?
на коя партия е ясно финансирането?
коя партия прави реални постъпки за задължително гласуване? (не популистки)
коя партия не е замесена с покупко-продажба на гласове?
от коя партия не ви е срам?
коя партия не е икономическа структура?

който ми покаже партия ,която отговаря на горните - веднага се включвам в структурите й и почвам да работя за нея

Горе