Здравей, приятел,
@NovaPS , виж сега твоят труд нека си струва там колкото ти си знаеш на месец, имам запитване за WooCommerce + MarketPlace модул, съгласен ли си да го направиш срещу 300 лв, но ще подпишем договор и ако се издъниш ще ми платиш неустойка, да кажем скромните 25% на оценен проект, проекта е оценен от външна аутсорсинг фирма от Англия.
Лошото е че форума е пълен със псевдо "предприамачи" и "професионалисти", аз все пак ще се пробвам да променя всичко това, ще се опитам да докара още хора които са изключително сериозни и знаят какво правят, по някаква случайност, попаднах на работата на колеги от форума които сериозно се опитват да ме товарят и критикуват, трябва да Ви кажа че тяхната работа е просто:
Тези майстори са си оставили ръцете е меко казано, взели едни 50 лв за 5 часа труд, клиента доволен, после клиента разбира че при избор на даден метод за плащане количката просто спира да работи и има loop на лизинговият калкулатор и целият браузър пада, познайте после клиента дали ще завърши поръчката.
Не искам да нападам никой или да казвам нещо лошо, не ми е целта в живота, да казвам кой как да си оцени работата, всеки преценява за себе си, просто аз лично искам да дам качество на клиента и това струва време, което трябва да запълня с цена, която не е 50 лв за по 10 лв на час, другото което е така отстоявам сериозните предприамачи от несериозните предприамачи.
Все пак се радвам, че има с кой да си развивам някакви теми, така най-вероятно ще разбера че греша, хубаво е да обсъдим още ъгли, и да имаме малко по комплексно мислене и да не държим само на нашето най-вероятно глупаво мнение, аз изваях поне три страни, очаквам това и от Вас.
Поздрави,
Станимир