Три думи: Изрусена и глупава!!!
Не ми пука, че формално територията се води небългарска. Достатъчно ми е какво демонстрира този паметник и какво гъзлолижене беше покрай поставянето му. А това, че има загинали пилоти, ами загинали са и са терористи избивали невинни цивилни граждани. Същите тия пилоти са:1. Американски загинали пилоти има, а съветски войници - не.
2. Както сам си разбрал, този паметник не е на българска територия. Или няма значение
Формално? За теб границите на една държава са формалност?
Ами то НЕ съществува в границите на България!
Не се хващай за определени думи, такъв паметник НЕ трябва да съществува в границите на България!
Едно време посолството не беше там, та територията си беше българска.Формално? За теб границите на една държава са формалност?
Ами то НЕ съществува в границите на България!
За първокласника - покажи ми на гугъл картата територия на САЩ на Балканския полуостров. Улеснение - може и на Великобритания. Или на Франция. Ако щеш - и на Буркина Фасо.А в момента, в който мисията не е напуснала, чия е територията? Виждам, че си решил да отговаряш на всяко мое мнение, но ти трябва повечко подготовка от на повтарящ второкласник.
Успех!
Съгласно международното право дипломатическата мисия има специален, екстериториален статут (имунитет). Територията, на която тя е разположена, се смята за част от територията на изпращащата страна и е изключена от обсега на местното правораздаване.
Ти ходи си търси из Гугъл....