nandibandi
Well-Known Member
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком
Понякога си забавен, а понякога само бавен. Нищо, всякак ти отива.
Понякога си забавен, а понякога само бавен. Нищо, всякак ти отива.
Темата е в раздел Off Topic - в него ни обещават, че можем да обсъждаме всичко. Или викаш и това не може?
Предлагам обсъждането на темата да продължи там където й е мястото - в раздел "Кофа". Изпратил съм репорт до админите със същото предложение, за да е то по-официално. Ако има други съгласни с мен, нека също пуснат репорт за темата.
Репорт и от мен.
Нанди, пусни някоя интересна тема, стига с тия глупости.
Перфектно местоположение на темата
Размяната на рипутации е напълно закомна, но неса натискайте фкофата фънкиYou must spread some Reputation around before giving it to redrum again.
Репортите са обработени. Поне 4 се насъбрахя за тази тема.Репорт и от мен.
Нанди, пусни някоя интересна тема, стига с тия глупости.
Репортите са обработени. Поне 4 се насъбрахя за тази тема.
Цели 4 репорта???? Лелееее, как успя да ги прочетеш всичките, бе?
Жалка работа сте всички и най-вече ти, Блинки! Не е редно да оставиш 4 дебила да те командорят и да се държат безобразно, докато в същото време се правиш на непримирим към своеволията и нарушаването на правилата. Само в тази тема видяхме много по-тъпо и грубо поведение от всички изцепки на бластера на куп. И ти ги видя, ама си мухльо и се правиш на утрепан. Не се сърди за грубия тон - заслужи си го, защото си най-безпринципния мишок в тоя форум. И следващия път не викай Касиопея да ти върши мръсната работа, а се дръж като мъж, ако изобщо можеш.
Айде, моля те кажи ми, с какво тема в оф топика пречи на форума и защо се очаква да бъде полезна точно на 4 недоклатени препродавачи на китайски калъфчета за телефони?