От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком
Случайно попаднах тука, напоследък чета само раздел "Политика".
Та мога да кажа мнението си специално за този раздел.
Първо, пълно е с флудери. Т.е., хора, които не защитават позицията си с аргументи (идеологическите клишета не ги броя), а трупат бройки и пречат на обсъжданията между нормалните участници
Второ, всяка тема се превръща в едно и също, независимо от тематиката й.
Трето, най-досадни там са потребители именно като бастъра, сега фен. Няма едно нормално аргументирано мнение по нито една тема, пише на развален български, като смята това за страшно духовито, намъква се в чужди, понякога доста сериозни разговори с глупостите си и се опитва да се изкарва опонент на хора, които се се стараят да го игнорират. Ми не може да бъде такъв дебило опонент в сериозен разговор, как не можете да го раберете?
В реалността може и да е някакъв симпатяга, който обича да се прави на идиот. Щом ви харесва, общувайте си с него там, където това е нивото. Но не стига, че почти не остана нормален българоезичен форум вече (независимо, че повечето дебили се преместика в социалките, все още си дърдорят и в тях), ами и в малкото теми, в които може да се комуникира, се намъкват такива тъпанари.
Миналата вечер го ебавах цели 2 часа с идеята поне малко да се усети, но не - та той дори не разбра че му се подигравам и защо го правя! Два часа, в които темата от сериозна се беше превърнала в балаган. Някой някога да е прочел аргумент от него? А конкретно за мен - върви ми постоянно по петите, плямпа напосоки и обяснява, че спори с мен. И изобщо не му пука, че аз няма как да споря с него, това би ми било дори обидно, честно казано.
В този форум си има теми за всичко. Аз, като не се интересувам от вътрешната бг-политика или не разбирам от програмиране, се старая да не пиша в подобни теми, реално и няма какво да кажа на ниво, само ще се пречкам. Затова бих искал всяка жаба да си знае гьола. Като не разбира от дума, то поне трябва да се усети от бан. Това да ти сложат бан в този форум, трябва верно да си пълен кретен, тук няма почти никакви ограничения за мненията. Аз имам поне 100 мнения, за които във всеки друг нормален форум биха си ме праснали модераторите от воле и щяха да са напълно прави. Да не говорим, че, както сега разбрах, е бил баннат и предишния му никнейм. Дори да забравим форумните правила, валидни за почти всички форуми по цял свят как се наказва заобикаляне на предишен бан. Но толкова ли няма поне капка достоинство?