strana, ти си от хората, които уважавам, въпреки че почти не сме общували.
Твоето мнение е единствено меродавно, защото няма как да не се съглася, че той (бластер/фен) наистина постоянно ти дърпа плитките, умишлено. Не съм съгласна, обаче, че се включва неаргументирано. Това, че ти не искаш да чуеш неговите аргументи и да общуваш по темата е друг въпрос.
В твоята тема са срали и Амун и (отново) ъпхиро - някой от тях да е получил бан за това????
Отново, въпросът не е ''виновен ли е бластер/фен'', а само той ли виновен, та само той го отнася?
.респект и уважение към останалите потребители на форума.
Ако някой го рипортва заради правописа и начина на изказ, моля да заповяда в Северозападна България и да се запознае с начина на говорене там.
Професоре, само в северозападна България ли има диалекти?
и в темата не става въпрос за диалект, а за преднамерено писане с грешки с цел затрудняване на тези които все пак са решили да му прочетат повръщаното :wink:
strana, прав си. Аргументи по дефиниция, Бластер/фен не е давал (може би, не знам със сигурност), но е факт, че е задавал въпроси по темата, имал е мнение по обсъжданите въпроси.
Дадох пример със северозапада, то па писането на половината от форума е направо да го публикува човек в wiki....
.... и чети моляти се не само първия ред - "Диалектите присъстват във всяка една държава по света и са част от колорита и културните особености на държавите, това не е наказуемо по закон, а по скоро определя характерните особености на дадена географска област."
Неговото НЕ е диалект! Как да ти го кажа по друг начин... искаш да го нарисувам?
OK, чакам цитат на негов въпрос по темата... Сама разбираш, че няма как да сметна за въпрос нещо от типа: "strana, защо смяташ, че американките са курви?" при положение, че никога не съм твърдял подобно нещо, а и е нещо съвсем странично от конкретната тематика.
В теорията на спора имат място софизмите, разбира се, но когато са ползотворни по някакъв начин. Що се отнася до бастър, то най-вероятно дори не знае какво е софизъм, независимо от написаните досега хвалебствия. Много умни хора се правят на тъпи понякога. Но случаят не е такъв. В случая тъп човек се прави на още по-тъп, за да не се разбере колко е тъп в действителност. Като добавиш към тази схема комплексираност на някакво лично ниво, то ще си изясниш картинката.
Що се отнася до амун и тъпхеро, то не е моя работа да определям в чужд форум кой да се банне, има си модератори. Не съм ги и рипортвал - нито тях, нито бастъра. В мой форум бих казал да ги баннат на секундата, разбира се. Не поради лични антипатии, а поради характеристики от типа на "блядистан", "непълноценни" и т.н.
Аз съм руснак. За мен това е все едно да почна да пиша тук "бълхари", "всички българки са курви" и т.н. Не е коректно (меко казано) и не допринася за форума. Докато при амун донякъде си е ясно - провинциален комплекс (иска да го оценят какво е постигнал сам и да му кажат браво, а когато го бъзикат се впряга), то при тъпхеро си е направо куриоз. Нямам нищо против циганите в повечето случаи, особено когато се държат коректно. Никога не съм казвал, че циганките са курви дори на курви. Въпрос на възпитание. И не мога да разбера защо в българоезичен форум циганин трябва да си избива комплексите за непълноценност на тема рускини. Като версия - може би, защото би искал да си избие негодуванието върху българите, но го е шубе.
Що не спретнеш един форум "правопис и правоговор.СОМ" и се забавлявай на воля :beer:
Той го прави нарочно. И е единствения който си позволява такъв правопис..
Не е забавно, защото няма капацитет за комик. Просто копира стил и иска да е интересен - не става така лесно...
като искате забавно, има си специализирани канали.
и Лютви Бостан си позволява да говори на турски - нали забулената Родопа го разбира... (що за логика...? :shock
въпреки че отдавна не следя темата ти - нямам много време
Какво да каже милото момче Константин - Tekstmag, на което разни комплексирани гаменчета осират всяка тема, в която човекът си продава услугите?
поздравявам всички от тая тема, водете си изводите https://www.youtube.com/watch?t=1&v=T3JzcCviNDk