tedkata_m
Well-Known Member
Не, ти биеш, защото две изречения не можеш да вържеш.Обаче Камен Мозъчето бие всички по тъпотия
Не, ти биеш, защото две изречения не можеш да вържеш.Обаче Камен Мозъчето бие всички по тъпотия
Айде мантрите за вирусен товар.... В рамките на няколко месеца ви напълниха галвите с толкова глупости не е истина.Излагацията ти продължава. Ако вирусният товар на хепатит Б е нисък, ти не си заразен. Ако е над определена норма, можеш да заразяваш. Питай си лекарите и ела да коментираш след това.
Обади се и питай твоите медици и признай, че си сгрешил. Бъди мъж, Крумов!Айде мантрите за вирусен товар.... В рамките на няколко месеца ви напълниха галвите с толкова глупости не е истина.
Само като видя Слави и директен игнор. Прост народ, слаба държава.
Да не съм луд да хвърлям бисер на свинете ...Не, ти биеш, защото две изречения не можеш да вържеш.
Ама как все намираш причина да не чуеш мнение на експерт, което се различава от това, което искаш да чуваш. Слави не знам къде си го видял, като го нямаше във видеото.Само като видя Слави и директен игнор. Прост народ, слаба държава.
Продължаваш да дълбаеш дъното.Айде мантрите за вирусен товар.... В рамките на няколко месеца ви напълниха галвите с толкова глупости не е истина.
Ти пък сега.... Човека просто се ваксинира два пъти, за по сигурно....Цирк, пълен цирк
"момент, когато част от пресата закъснява и "сцената" трябва да се повтори. Лице, ваксинирано в дясната ръка от медицинска сестра и същото лице, ваксинирано в лявата ръка, от мъж
Аз тв не гледам. И по-добре. Ти си се облъчвай и си коментирай. Ама май така като гледам, ти си влязла вече в сектата много надълбоко. Давай го по-спокойно. Животът е прекрасен.Ама как все намираш причина да не чуеш мнение на експерт, което се различава от това, което искаш да чуваш. Слави не знам къде си го видял, като го нямаше във видеото.
Теди, не е ок да се пазиш така от информация. Атрофираш.
п.с. Относно видеото - интересна първа част и доста изпростяване към края. Така или иначе беше интересно.
п.п.с. Чалъков е велик.
Не знам как наричаш хората свине, като дори бе ги познаваш. Това показва, че си жалък. Утре ще се наложи бизнес да правиш с някой от нас. Примерно говоря. Кофти е да обиждаш безпричинно. Или имаш причина? Я сподели, че ми е интересно да я чуя?Да не съм луд да хвърлям бисер на свинете ...
Това не е тв, а клип от youtube, който да изгледаш на компютъра. Идеята беше да чуеш специалист - истински, а не генерал/хигиенист на държавна хранилка.Аз тв не гледам.
Теди, плащешо е твоето невежество.Не знам как наричаш хората свине, като дори бе ги познаваш. Това показва, че си жалък. Утре ще се наложи бизнес да правиш с някой от нас. Примерно говоря. Кофти е да обиждаш безпричинно. Или имаш причина? Я сподели, че ми е интересно да я чуя?
За Пирамиди определено не ми пуканикой ли не му пука че пред очите му биткоина ще стане от 0.10 цента до 555 000 долара?
Къде видя обида в използването на широко разпространен идиом? BTW как прецени, че съм жалък без да ме познаваш?Не знам как наричаш хората свине, като дори бе ги познаваш. Това показва, че си жалък. Утре ще се наложи бизнес да правиш с някой от нас. Примерно говоря. Кофти е да обиждаш безпричинно. Или имаш причина? Я сподели, че ми е интересно да я чуя?