SoloContraTutti
Well-Known Member
Затова са и в игнорлиста. Благодарение на останалите, които бяха цитирали огромната простотия, по която се възмущаваха, научих за нея. За такова нещо няма как да си затвориш очите. От друга страна, ако достатъчно на брой хора ѝ кажат, че не е наред, има малък шанс да си обърне внимание и посети специалист. То е показателно, че тогава дори и най-върлите ѝ защитници се бяха покрили, докато изчакват услужливо да бъде преместен фокусът.
То и общата картинка е същата. Всякакви оли-та гледат да се проявят с нещо, че да получат 3 минути слава. При Кaрбoвски редовно ги лансират. Ама някои са малко по-смели да бръщолевят глупости извън форумите и често си "плащат".
ПС: Може да видиш колко поста са изписани след онзи на шарлатанди за катастрофата. Не са повече от 8-10 и темата бе изключително бързо сменена. Що ли?
Всъщност са 6 постовете, а лично аз съм офтопик по тази тема от доста страници.
То и общата картинка е същата. Всякакви оли-та гледат да се проявят с нещо, че да получат 3 минути слава. При Кaрбoвски редовно ги лансират. Ама някои са малко по-смели да бръщолевят глупости извън форумите и често си "плащат".
ПС: Може да видиш колко поста са изписани след онзи на шарлатанди за катастрофата. Не са повече от 8-10 и темата бе изключително бързо сменена. Що ли?
Всъщност са 6 постовете, а лично аз съм офтопик по тази тема от доста страници.
Последно редактирано: