Що, за теб ще е безкраен ли? Пожелавам ти го, ама едва ли.
Виж сега, Тединка - с риск да се повторя за кой ли път ще кажа, че опасността от този конкретен вирус е много, ама зверски преекспонирана. Тестовете, с които се идентифицират "заразоносителите" са повод за присмех в научните среди. Мерките абсолютно противоречат на вирусологията и на здравия разум.
Към това нещо трябваше да се подходи като към всяко друго подобно нещо (разбирай вирус). Тогава здравната система щеше да реагира адекватно и младите може би щяха да умрат в катастрофа или ударени в дърво от лавина, а не от некъв шибан вирус.
Реалист съм, а не мизантроп, на когото не му пука за хората. Нека не заиграваме с филантропски пози, понеже властите чрез медиите са ни изплакнали мозъците.
Ако сложим на везната ползата и вредата от тая изкуствено създадена психоза, сам се сещаш в чия полза ще натежи.
И това дали съм на село или в уранова мина дълбоко под земята няма никакво значение. Не мога да безхаберствам и да си кютам,. когато нормалният живот на човечеството отива на кино и идва новият ред.
Теб кефи ли те това, че белият мъж ще стане най-черното и виновно за всички злини по света същество? Или не ти пука, понеже в малка България все още има някакви останки от патриархат? Е, няма да е за дълго. И вервай ми, не злорадствам.