Пък в Русия се събират десетки хиляди на протести покрай онова с Навални. Кой с маска, кой без маска, даже полицаите ги тъпчат да са по на гъсто за да не им е студено.
Та да попитам, кога да очакваме братушките яко да измрат? До два дни, до три, до седмица? От любопитство питам. Нали това което правят в момента братушките е диаметрално противоположно на онова дето спаси чайниците от изчезване. Едните се криха като мишки, другите са налазили като на
концерт на Металика през 1991. Цяла година протече в убеждения колко опасно е да не носим маски и да се събираме на едно място и аз вече съм убеден, че е така
Затова сега съм сигурен, че братушките яко са го загазили и Корона няма да им прости
Та ми е любопитно кога и с колко ще нарастнат новокоронясаните братушки. После заедно ще ги следим и ще отчетем пораженията.
А, между другото кво стана с играещите хоро в Калофер? Не съм видял да се пише за тях след случая, но понеже знам колко страшна е инфекцията съм сигурен, че почти всички са се натъпкали в болниците и поне на половината им е било последното хоро. Със сигурност са ги казали по новините, но аз съм изпуснал... може ли някой да ми покаже къде пише колко точно са пострадали?