tedkata_m
Well-Known Member
На Нандито 365 дни й е зимно. Куха лейка страшна.Бих се съгласил, че SARS CoV-2 е сезонен грип, ако на нашите географски ширини имаше само един сезон. Ама този сезонен грип вече 4 сезона не се спира.
На Нандито 365 дни й е зимно. Куха лейка страшна.Бих се съгласил, че SARS CoV-2 е сезонен грип, ако на нашите географски ширини имаше само един сезон. Ама този сезонен грип вече 4 сезона не се спира.
Не знам дали знаеш, но основна причина за рак на белите дробове е НЕ тютюнопушенето, а нелекуваните правилно и напълно пневмонии. Е, цигарите не помагат, но и не са основен причинител на един от най-смъртоносните видове рак.И теб малко те тресе хипохондрията Нещата не са на живот и смърт, освен ако нямаш един цял списък други проблеми... или освен ако не влезеш в болница в днешно време. Аз нямам на представа колко пневмонии съм имал, защото никога не съм търсил доктори. А съм имал доста събития с калшяне, трудно дишане и изхвърляне на гнусни неща през носа и през устата. Няколко хаспиринчета и някой и друг фервекс са оправяли работите. Ти ако можеш да се вдигнеш и да стигнеш до тоалетната, значи нищо ти няма, само временно си се превърнала в досадно кашлящо същество за околните.
На Нандито 365 дни й е зимно. Куха лейка страшна.
Така и така киснеш ежеминутно във форума, поне намери 1 пост в който някой е казал нещо подобно и го цитирай, че да видим дали наистина някой е твърдял нещо подобно или това е плод на развинтеното ти въображение.Всички ша Омрем е лозунга, който ти и твоите съсектанти лансирате и яростно защитавате вече цяла година. Не е нужно да си го казал буквално...
Така и така киснеш ежеминутно във форума, поне намери 1 пост в който някой е казал нещо подобно и го цитирай, че да видим дали наистина някой е твърдял нещо подобно или това е плод на развинтеното ти въображение.
Не знам той ме обвиняваше, че аз съм ги бил игнорирал всичките защото мнението им не съвпадало с моето. Нищо, че 100 пъти казах кое ме кара да игнорирам - махленски обиди. Но ето сега Тединката ме е игнорирал (мисля че и Каменчо). Защо? Не съм го обиждал, ама и да бях, те явно всички са имунизирани срещу обиди, че особено biarro как постоянно ги соли. Трябва да е нещо друго, например това че не понася различно мнение Тия олигофрени предпочитат ей така да се държат с тях брутално пред това да седнат да поразсъждават.Какво да отговориш на човек, на когото всеки пост е или декларация, че ме е игнорирал, или призив към останалите коментиращи също да ме игнорират, или коментар по мой адрес? Смешно, недоклатено човечЕ.
Айде тогава и вие намерете постовете, в които говорим за 5G, грипче и антиваксърство по принцип.Така и така киснеш ежеминутно във форума, поне намери 1 пост в който някой е казал нещо подобно и го цитирай, че да видим дали наистина някой е твърдял нещо подобно или това е плод на развинтеното ти въображение.
ТеТката е може би с най-малък мозъчен капацитет в темата. Няма един смислен и валиден аргумент, но пък компенсира с емоционалност, присъща повече на моя пол. Аз лично се забавлявам с истерията и неадекватното му поведение. Игнорирането по каквато и да е причина не е моя тактика. Един единствен път си позволих да го направя и то за кратко.Не знам той ме обвиняваше, че аз съм ги бил игнорирал всичките защото мнението им не съвпадало с моето. Нищо, че 100 пъти казах кое ме кара да игнорирам - махленски обиди. Но ето сега Тединката ме е игнорирал (мисля че и Каменчо). Защо? Не съм го обиждал, ама и да бях, те явно всички са имунизирани срещу обиди, че особено biarro как постоянно ги соли. Трябва да е нещо друго, например това че не понася различно мнение Тия олигофрени предпочитат ей така да се държат с тях брутално пред това да седнат да поразсъждават.
Не мисля, че екстендет е от сектата, той беше от темата за тулупите. Даже не помня да е вземал отношение по Кови. Иначе само той липсва тукАйде тогава и вие намерете постовете, в които говорим за 5G, грипче и антиваксърство по принцип.
Ясно е, че в спора хиперболата е често използван инструмент. И двете страни си служим с него. Нека не издребняваме излишно.
ТеТката е може би с най-малък мозъчен капацитет в темата. Няма един смислен и валиден аргумент, но пък компенсира с емоционалност, присъща повече на моя пол. Аз лично се забавлявам с истерията и неадекватното му поведение. Игнорирането по каквато и да е причина не е моя тактика. Един единствен път си позволих да го направя и то за кратко.
По тоя повод - абе, @ExTended дали не е изгубил битката...? Никакъв го няма вече.
О, не. Точно най-върлия сектант беше в първата тема, дето блинки я бастиса. Някакъв личен проблем (заболяване) го поставяше в рисковата група, та затова толкова се пенеше тогава. Видях, че е влизал около 20-ти февруари, та значи жив е. Спете спокойно деца.Не мисля, че екстендет е от сектата, той беше от темата за тулупите. Даже не помня да е вземал отношение по Кови. Иначе само той липсва тук
О, не. Точно най-върлия сектант беше в първата тема, дето блинки я бастиса. Някакъв личен проблем (заболяване) го поставяше в рисковата група, та затова толкова се пенеше тогава. Видях, че е влизал около 20-ти февруари, та значи жив е. Спете спокойно деца.
Е, той после и с мен омекна (може би под твое въздействие), но в началото на спора беше наистина брутален и адски досаден. Аз не се плаша от хранилка, но той определено прекали тогава.Явно съм забравил... Спомням си обаче, че сътворихме брутална простотия с него в някоя от темите, още ми е гузно. Оказа се пич обаче, после се разбрахме...
За теб важи същото. Къде някой казва нещо подобно те попитах. Или нищо, че не го е казал “буквално”, нето е казал нещо подобно, важното е, че академика на темата така си е помислил. Бахти похватите от детската градина да вменяваш на някого думи които не е изрекал. И не ти е за първи път. Как очакваш да водим смислен диалог с теб в такъв случай? С теб е невъзможно да се води диалог. Ти си приказваш каквото ти е на ума и нито четеш, нито се интересуваш от мнението на другия. За това и не очаквай да си губя и секунда от времето да се виждам на кафе с теб, въпреки че явно нямаш с кой да си пиеш кафето и отчаяно си търсиш компания. Не заслужаваш даже и гавра да си правят с тебе по форумите... Наистина спирам да ти отговарям. Няма такова ограничено същество. Вече не е забавно. Почвам да изпитвам сериозно съжаление към теб.Прочети пак, това което си цитирал.
Тедката поне 3-4 пъти и ти поне 2 пъти. Интересно колко удобно някой твърдения се забравят...Къде някой казва нещо подобно те попитах
Цитирай, докато чакаш някоя нощна смяна, да се разлее бирата в склада.Тедката поне 3-4 пъти и ти поне 2 пъти. Интересно колко удобно някой твърдения се забравят...
Няма причина да цитирам. Или заставаш като мъж зад думите си или прсото доказваш, че си същата двулика лопата като Тедката.Цитирай, докато чакаш някоя нощна смяна, да се разлее бирата в склада.
Тоест, ти ми приписваш думи, които не съм изказал и после ми казваш, че не държа на думите си... Желязна логика...Няма причина да цитирам. Или заставаш като мъж зад думите си или прсото доказваш, че си същата двулика лопата като Тедката.
Камене, тук има трима души, които трябва да блокнеш. Не броя Биаро, с него поне се заражда някакъв диалог. А вие добре си поприказвахте... Та не се тормози и игнорвай смело.Тоест, ти ми приписваш думи, които не съм изказал и после ми казваш, че не държа на думите си... Желязна логика...
Ето го британския щам как изглеждаЧестито.
До преди 2-3 месеца покачването на случаите беше само и единствено заради хлабави мерки и колкото по-хлабави, толкова повече случаи. Но за супер турбо мега заразния британски щам мерки вече не важатПокачването на случаите не се дължи на разхлабване на мерките, а на циркулацията на по-заразния британски щам.
Вече започна да се правиш на шут ли?Ето го британския щам как изглежда
От статията:
До преди 2-3 месеца покачването на случаите беше само и единствено заради хлабави мерки и колкото по-хлабави, толкова повече случаи. Но за супер турбо мега заразния британски щам мерки вече не важат