Мене ми е странно как в предприемачески форум може да са такива убедени в левите политики. Направо страшна работа...
Всъщност точно вие неграмотниците не знаете английски и до онзи ден публикувахте зле преведени видеа със субтитри в еднакъв стил разпространявани от неизвестни профили и т.н.
Пак чул - недочул, ама коментира. БСП във всеки един дебат и в програмата си открито говорят за премахване на плоския данък с цел привличане на пенсионерските и бедняшките гласове. Но това очевидно не те притеснява, но те притеснява, че ГЕРБ подгонили търговци укриващи данъци и осигуровки.... Чудна работа.
Що да не го махнат. Те са наясно, че няма как да получат глас от нито един шнтелигентен човек, който има 2 лева в джоба. Та изобщо не им пука, че ще накажат този електорат. А с подобни действия ще накарат хиляди пенсии за които някой високоатен специалист или бизнесмен е “чорбаджия-изедник” да оргазмират. Не че ще им вдигнат пенсиите с тези пари, ама просто ей така - напук.
2014 опитаха, ама народът ги измете бързо и успяха да ебат майката само на 1 банка, втората не съумяха да фалират, ама бяха на косъм. И този път ще стане така, ама дано българският народ запомни най-накрая, веднъж за винаги, че тези червени боклуци, освен да фалират държавата, друго не могат да направят. За 30 години, как не им го разбраха дебелите глави, не зная....
Аз съм си писал прогнозата, какво ще става до края на 2021 ако тия дойдат на власт. За съжаление, докато не се появи някой адекватен, ще трябва да търпим тиквата. Поне е про-европейски настроен и покрай ЕС и финансирането нещата малко от малко вървят нагоре. Съветвам всеки един който не вярва в силата на еврофондовете да се разходи като отворят границите из Македония, Турция, Сърбия, Молдова, Украйна и т.н.