tedkata_m
Well-Known Member
Е как! Само моля те ми кажи, че не мислиш, че ваксинираните заразяват! Ти си последният шанс!Ей, ама голяма хиена си, как хитро си намери повод
Е как! Само моля те ми кажи, че не мислиш, че ваксинираните заразяват! Ти си последният шанс!Ей, ама голяма хиена си, как хитро си намери повод
Е как! Само моля те ми кажи, че не мислиш, че ваксинираните заразяват! Ти си последният шанс!
Хахахахахах, ти си от тези, същите тъпаци. Хахахаха, сипвам си веднага!
Чакай сега да изясним нещо. Нали уж можеше да имаш безсимтомен ковид ида сееш весело зараза без никой да знае? Или това е само когато е в ползва на вашата теза?Няма спасение за душите им. Няма смисъл да се бъхтим. Потресаващо прости са. Как може да си заразен за болест с която не си се срещал, не зная. Ама явно така им е казал "професора"
Не, не, друго имам предвид. Все едно са ми инжектирали вирус и аз ставам преносител към другите хора. Това се тиражира из социалките.С едното ухо чух, не знам кой го каза, че ваксинираните могат да се заразят и заразяват 10-15 дена след ваксинацията, поради НЕ изградените антитела или малкия им брой. Като периода е субективен и строго индивидуален. Може да е по-голям, може да е по-малък. Със сигурност ваксината не е магия с мигновен ефект. Това е, което знам по въпроса.
Не, не, друго имам предвид. Все едно са ми инжектирали вирус и аз ставам преносител към другите хора. Това се тиражира из социалките.
Е то това е докато се образуват антителата, да. Но има други теории в момента, че тия, ваксинираните, пренасяли вируса повече от останалите...Е не, това не може да е така, защото те даже вирус не ти инжектират. Инжектират някакво ГМО, което пречи на пипалцето на вируса да се закача за клетката, най просто казано. Активен Вирус няма в играта, поне при тези ваксини, които са тук.
Вероятно става въпрос за това, че докато подейства, можеш да пренасял вируса, което е така.
Ти пък какво се месиш, колега? Какъв гугъл те гони теб?Тедката май изобщо не е чувал за възможностите на Гугъл...
За точно обратното. Днес в София имаше протест на родителски организации. Имаше репортаж по 'Хоризонт'. Тезата им беше, че ваксинираните трябва да се карантинират, защото като им бият ваксината стават заразни за околните.Вероятно става въпрос за това, че докато подейства, можеш да пренасял вируса, което е така.
Не, наистина ли...Населението на България затъпява прогресивно... Ужас...За точно обратното. Днес в София имаше протест на родителски организации. Имаше репортаж по 'Хоризонт'. Тезата им беше, че ваксинираните трябва да се карантинират, защото като им бият ваксината стават заразни за околните.
И покачването на бройките на заразените с ковид в последно време се дължи на започналата ваксинация.
За точно обратното. Днес в София имаше протест на родителски организации. Имаше репортаж по 'Хоризонт'. Тезата им беше, че ваксинираните трябва да се карантинират, защото като им бият ваксината стават заразни за околните.
И покачването на бройките на заразените с ковид в последно време се дължи на започналата ваксинация.
Е цял ден и аз това слушам, че ваксинираните заразявали с ковид. Страшна простотия.Не, наистина ли...Населението на България затъпява прогресивно... Ужас...
Е то това е докато се образуват антителата, да. Но има други теории в момента, че тия, ваксинираните, пренасяли вируса повече от останалите...
Ех, това човечество, какво ли не го унищожи, пък то все цяло...На мен една свиня пред магазина ми разви теория, че това било мутирал вирус на спин, който бил изкуствено създаден, за да унищожи човечеството. На телевизията не трябва да се вярва, защото не ни казват цялата истина, за да не се предизвиква паника
Под картинката има плеър, на 2:57Хоризонт записват всичко и го качват на сайта в реално време, би ли дал линк към репортажа да чуя какво точно са казали, че на тебе не ти вярвам? Не казвам, че лъжеш, просто не съм сигурен какво е казано и какво си разбрал.....
Ваксините са виновни, нали?Френските власти предупреждават за нов вариант на коронавируса в северозападната част на Бретан, който не може да бъде установен чрез стандартни PCR тестове
Готово. Сега всеки умрял от корона, но PCR теста не го е хванал е бил с новия коварен френски щам...