Ekaterina777
New Member
Мисля ,че за първи път имаме късмет ,че сме последни на опашката по изпращане на ваксините. И докато пристигнат по всички болници ,току виж сме разбрали,че ще ни навредят и се откажем от тях. Много хора ми казват ,аз съм се ваксинирал преди против грип и имаше ефект. Да но тези ваксини са различни от тези за грип ,макар че и в тях лагат живак. Възникват много интересни въпрои отноно самата ваксина.
Не е ясно дали хората, които са имунизирани, могат да пренасят вируса, ако са се заразили.(явно могат да го пренасят)
Pfizer трябва да се съхранява при минус 70 градуса, а този на Moderna – при минус 20. И двете ваксини трябва да бъдат размразени непосредствено преди приложението им.(до сега нито една ваксина не е била замразявана,използват незнанието на хората)
Главоболие и болки в крайниците, умора и треска са сред най-често срещаните странични явления.
Това стига за да не си бия инжекция с неясно съдържание и странични ефекти.
Не е ясно дали хората, които са имунизирани, могат да пренасят вируса, ако са се заразили.(явно могат да го пренасят)
Pfizer трябва да се съхранява при минус 70 градуса, а този на Moderna – при минус 20. И двете ваксини трябва да бъдат размразени непосредствено преди приложението им.(до сега нито една ваксина не е била замразявана,използват незнанието на хората)
Главоболие и болки в крайниците, умора и треска са сред най-често срещаните странични явления.
Това стига за да не си бия инжекция с неясно съдържание и странични ефекти.