Krumov
Well-Known Member
Хохохо във Франция се оказа боцкали с физиологичен разтвор... "по погрешка" вместо ваксинки
Уж само 140 което значи хиляди...
Уж само 140 което значи хиляди...
Мистър "чували за трупове" a. k. a. м-р Ботокс. Браво, господине, браво, Костадине"COVID не е особено опасно инфекция и никога не е била!"
Кой може да познае на кого са тези думи?
Мистър "чували за трупове" a. k. a. м-р Ботокс. Браво, господине, браво, Костадине
Костадин Ангелов: COVID-19 не е особено опасна инфекция - Lupa BG
Добро предложение е да се извърши план за действие и противоепидемични мерки, но това, което правите е опасно, ако се говори за конкретни числа. Стран...lupa.bg
Когато Мънги го казваше, беше заклеймен като кръвожаден злодей. По-лошото е неадекватността на изказването. Когато той говореше за чували за трупове, нямахме дори грипоподобна епидемия. Сега, когато измряха наистина доста хора, той се изцепва с това. Любопитно е какво е предизвикало изказването?Найс, а? То все едно Мънги да каже, че всички ще Омрем.... Сега ли да им кажем - Казахме ли ви, или да изчакаме още малко?
Аз опитах, но не можах да го измисля. Давай го.Никой ли няма въображение? Айде де? Как се нарича събрание на видии?
Никой ли няма въображение? Айде де? Как се нарича събрание на видии?
Аз опитах, но не можах да го измисля. Давай го.
Абе и аз го мисля от обяд Айде давай го, не ни мъчи....
Това беше първото, което ми хрумна, но си казах: "мне, не може да е чак пък толкова тъпо".Ковидии...
Това не е изцяло мое, имаше едно време една книжка с такива заплетеници. Какво било събрание на локви - колоквиум. Та така.
Еми, понякога трябва да се довериш изцяло на инстинкта си, и аз не знам когаТова беше първото, което ми хрумна, но си казах: "мне, не може да е чак пък толкова тъпо".