Нанди не се излагай, аз за разлика от теб съм обиколил доста свят и имам контакти с хора извън България, извън Европа и съм ходил в градове дето не знаеш къде се намират на картата. Ти сега се сравняваш с Толстой - няма такъв смях.
Колкото и да се мъчиш да се наложиш като капацитет - олекваш , просто защото не си. Една селска тетка от горно нанадолнище дето не е повече дори от едно люлинско лайно. Хубаво е че си имаш мнение , ама просто гледай реално на нещата.
Иначе за лекарите , аз познавам реално лекар , който в момента е интобиран в Пирогов. Познавам и сестри, които работят там. Ти от твоя страна гледаш групите "Обичам Радев" и смяташ че си най-информираната на света.
Аз наистина не знам как да комуникирам с толкова ограничен човек. Ходил, познавал, ама не може да види картинката в цялост - за него всичко е нанди от село - бърни от люлин. Лошо, мнооого лошо, Гошо.
Ако имаше капацитет да осмисляш казаното, нямаше да твърдиш, че се сравнявам с Толстой. Щеше да разбереш, че да подценяваш интелекта на един човек, само защото е от село, е дебилно, тъпо и арогантно.
Аз също имам познати по света. Почти ежедневно се чуваме с приятелите в Швеция. Там няма никаква паника, включително в болниците. Мъжът, наш семеен приятел е с ампутиран през пролетта крак, тежки сърдечни проблеми и диабет. Има опасност да му ампутират и другия крак. Ходи в болница почти всяка седмица и казва: хората си комуникират свободно в болниците, без маски и дистанция. Стоят един до друг и се хилят в лицата си. При това положение според вас трябваше да са яко измрели по три пъти, ама не са. Водят съвсем нормален живот, какъвто трябва да водим всички.
Неслучайно Швеция е страната с най-високо доверие в правителството. Тяхното правителство не ги лъже!
Това - за онези, които притежават важното умение "четене с разбиране".
За бърни, теди, сополо и камен-тъпото - дръжте се за сарказма и иронията, защото при липса на аргументи, само това ви позволява да участвате в темата.