nandibandi
Well-Known Member
Фабрика за шуМка...
Абонирам се за темата.
Децата имат страхотни обувки. Невидими
Абонирам се за темата.
Децата имат страхотни обувки. Невидими
Да, баячките и подобните обичаи са били на мода, още преди освобождението.Предприемачеството обхваща и отварянето на първите центрове по рехабилитация и кинезитерапия
Да, баячките и подобните обичаи са били на мода, още преди освобождението.
Още кадри, показващи предприемачеството по онова време.
Виж файлът 26999Виж файлът 27000
Виж файлът 27001Виж файлът 27002
Виж файлът 27003
Виж файлът 27004
Е научи нещо ново от 2 поста във фейсбук и сега си търсиш с кой да се заядеш ли? Изкарай ми къде съм казал, че не са ни освободили и ще продължим.Замислих се, щом рашките Не са ни освободили от турско робство, а са ни поробили, защо продължаваме да наричаме въпросния период ''Следосвобожденска България"? Чакаме Сорос да плати за промяна на наименованието???
Ни най-малко, сакън! Просто ми изникна в главата тоя въпрос и реших да питам тук, вместо да отварям нова тема като един наш приятел.и сега си търсиш с кой да се заядеш ли?
Не отричам, че са ни освободили но не отричам и мизериите, които след това са ни причинили. Точно Вазов да, един от най-отявлените русофили до тогава.Ни най-малко, сакън! Просто ми изникна в главата тоя въпрос и реших да питам тук, вместо да отварям нова тема като един наш приятел.
Иначе, спомням си за едни цитати на Вазов май бяха, в които се говореше против освободителя. Не ми се търсят, защото не мисля, че е важно. Жив и здрав и за много години.