Не, ще ти припомня, че в момента робството под диктата на ЕС е в разцвет. Шепа клептократи определят икономическата, социална и юридическа политика на (уж) суверенни държави.припомни ни и коя година робството е отменено в мордор?
стига с тия комунделски тактики да сменяш темата.Не, ще ти припомня, че в момента робството под диктата на ЕС е в разцвет. Шепа клептократи определят икономическата, социална и юридическа политика на (уж) суверенни държави.
Под прозорците на фабриките на Apple в Китай има мрежи, защото изтощените работници в даден момент избират смъртта пред жестоката експлоатация. Детският труд в третия свят е най-жестоко експлоатиран от западни компании, основани в държави, наричащи себе си ''демократични'' и ''социални''.
Оставете Русия на мира! Всичко, в което можете да я обвините, е валидно в още по-голяма степен за капиталистическите държави.
Точно това е смяна на темата. Постът, който пуснах, имаше пряко отношение към дереджето на българския народ в следосвобожденска и предкомунистическа България.Дай да видим до кога е имало робство в расия?
Къде точно е прякото отношение към темата? Не видях да са дадени подобни примери от България.Точно това е смяна на темата. Постът, който пуснах, имаше пряко отношение към дереджето на българския народ в следосвобожденска и предкомунистическа България.
Софийската минерална баня
Фабриката е заработила 1911г. и произвежда 80% от цимента в България. Тук се изброява какво се е построило посредством нея през годините. Иначе от твоята статия:Истории за Централната софийска баня
На 1 май 1913 г. банята е официално открита ( 10 години разминаване с великия прогрес ) построена с почти 50 млн. златни лева в заеми от Лондонската и Берлинската банки.
Знам, че историиките за небивалия прогрес са много яки ама нека бъдем реалисти...
София,Пловдив и Русе имат ток и то само в центъра прогреса е на макс, дам. И аз съм шокиранФабриката е заработила 1911г. и произвежда 80% от цимента в България. Тук се изброява какво се е построило посредством нея през годините. Иначе от твоята статия:
При построяването на Централната баня за пръв път у нас се използват железобетонни конструкции.
пп. Както виждаме, имало и ТЕЦ-ве и ВЕЦ-ве преди 45 година, напрау съм шокиран.
Ами тогава се случва индустриализацията и електрификацията. С или без соц-а тя щеше да стане, както е станала в страните без команизъм, даже май била по-развита та се налагало команизма да краде технологии. Сами по себе си индустриализацията, електричеството и ТЕЦ са дело на капитализма. Първата ТЕЦ е създадена 1883г. и само 16г. по-късно вече има такава и в България, а първата ВЕЦ след още една година. Така че мой да си спестиш иронията.София,Пловдив и Русе имат ток и то само в центъра прогреса е на макс, дам. И аз съм шокиран
Е, кое пък е вярно? ЕС ви лансира соц идеи и соц решения на редица проблеми последното десетилетие и навсякъде се учват лозунги колко било иновативно и колко било европейско....krume, koe ot napisanoto ne e vqrno 4e se smee6?
Явно не разбираш, че всяко начало е такова и постепенно се развиват нещата. Не можеш да упрекваш един режим, че за 15 години от създаването на една технология не е направил страната 99% електрифицирана и у всяка къща телевизор. За тези неща се изисква време, щяло е да стане и без соц-а. Никой никъде не твърди, че е било цветя и рози, просто разбиваме опорките, че преди 45-та сме имали само офце и кози и всичко останало идва благодарение на соц-а. Цялата тема ти показва, че това "99%, 12 човека в стая" просто не е истина.Това, че наше село има втрогенератор и соларни панели на покрива на кемтската къща не прави селото новата централа за зелена енергия в областа. Същото е и с постиженията преди 45та. Имало ги е да, но на фона на 99% население живеещо по 12 човека в една стая с труден достъп до образование или медицински услуги не виждам как изобщо може да се говори за индустриализация и прогрес.
Ами никога не е имало. Понеже лесно схващам да ти обясня :припомни ни и коя година робството е отменено в мордор?