Пич, и преди ти казах, казвам ти ѝ сега... ЪПИ, не е мошеник и мястото не му е тук. Поне десетина човека ти го казаха, но ти ни наричаш "адвокати"... Темата е за измамници, мошеници и други некоректни потребители!
А сега кажи кажи какъв е проблема и кой е некоректния? Ти НЕ си му превел цялата сума и той не ти е довършил цялата работа. Казах ти като човек, да му пишеш на ЛС и да се разберете като хора, но ми се струва, че искаш да "блеснеш" като форумна звезда. Е, вече блесна! Стига с този цирк и пуканките свършиха!
Ако бяхте седнали и изпили тези 40 лева, предполагам, че нямаше да го обсъждате после 3 дни. Друг е въпроса, ако беше превел цялата сума, а сайта ти беше останал недовършен... Тогава щеше да е логично да поставяш името му под съмнение, а сега нямаш никакво основание и предполагам, че Админите ще разчистят малко темата, а ние ще си "ходим у дома"
По принцип и аз блокирам всеки който ме издразни или ми се прави на дребен селски тарикат! Не се сърди пич, казвам ти го като приятел! Нищо лично!