Ти ли бе? . Едва те научиха да ползваш пълен / кратък член, камо ли за другите грешки, щото едва build-ваш сложно изречение.Копирайтърееее....айде да не ти ги редактирам другите.
Ти ли бе? . Едва те научиха да ползваш пълен / кратък член, камо ли за другите грешки, щото едва build-ваш сложно изречение.Копирайтърееее....айде да не ти ги редактирам другите.
Е, къде....в центъра примерно или ще стигнем до някакво заведение. Който може ще дойде,който не може - друг път другаде и така.Къде по-точно в София?
Кои и са и какво предлагат?Аз бих могъл да направя организацията имам предвид 2 заведения , където ми се чува думата.
Да изчакаме година-две докато всички могат да си позволят Пунта Кана ?
Ще си лепим ли етикетчета с никовете та да се разпознаем ?
'мачки' надали, само предприеКОЧОВЕ!А и да питам "предприемачки" ще има ли
тоя пък, я си удари една да се успокоиш бе мойто момче. Ако имаш навършени 14 деКопирайтърееее....айде да не ти ги редактирам другите.
Ще има. Предимно. Но на такива срещи не очаквайте много женско присъствие. От опит говоря.А и да питам "предприемачки" ще има ли
http://4.bp.blogspot.com/-Re3dPQHdMt8/TefYkdYEYfI/AAAAAAAAAt4/aQekuTPsqw4/s640/Kreayshawn_gay.jpg предлагам ти да си смениш аватаратоя пък, я си удари една да се успокоиш бе мойто момче. Ако имаш навършени 14 де
Ще е хубаво да направим една среща, а я говорим от години. Пък и традиции да създаваме все пак.
А вие къде бихте искали да е в ЛУКОВИТ ? Бизнеса и пазара а и 2.500.000 българи са в СофияСофиянци - не си мислете, че това е среща на форума, просто това е среща на хората от голямото село и ако искате всеки ден се виждайте. Както и срещата във Варна не е форумна среща.