lglgl
Active Member
От: Съвети и идеи за сайта ми
Ясно То важното е идея да има,както при тебе. А как си търсил фенове конкретно във фейсбук?смисъл че, как си търсил точната аудитория? влизал си по различни форуми и си ги канил лично да харесат страницата във фейсбук?(защото няма смисъл да има човек 10к лайка, ако са чрез ботове, смисъла е д аимаш таргетирана група от хора)Ами преди да започна сайта около 6 месеца развивах страниците ми във Фейсбук и Туитър. Качвах повечето новини и статии като текст + снимка в социалките. Предимно трафика ми идва от ФБ тъй като там имам най-много последователи. Открил съм няколко форума, в които си пускам линковете... по директории не съм правил събмит тъй като не откривам полезни. Зависи от новините, но на ден съм правил по 13 000 уникални... случва се трафика да пада и по 1 500.
В никакъв случай не мога да кажа, че е било трудно тъй като темата ми е интересна, а и не ми отнемат много време писането на новините и статиите. По-бавно става разпространението им и споделянето с аудиторията... постване по фейсбук, туитър, пинтерест, качване на клипове в тубата и писане по форумите.