Регистрирах се взех код сложих го в сайта но възможно ли е в момента да няма рекламодатели?
Генерирам между 5к до 30к импресии на ден а системата им отчита към 100 импресии на ден.
Аз за сега спрях рекламите им !
Аз също не виждам реклами. Как може да се провери дали отговарям на критериите, за да се показва кампанията?
Здравейте !
Вече може да се рекламира на клик и на импресии. И двата вида реклами ще се показват заедно, няма нужда издателите да променят рекламният код.
Преработихме цялата система и всички натрупани импресии и активни реклами до момента са обърнати в лева.
Ако забележите нещо нередно ще се радвам да го споделите.
Поздрави,
Ивайло Радев
Здравей ,
Имам няколко въпроса :
1. В първоначалния текст и представяне на вашата рекламна мрежа бяхте спомена ,че ще плащате по 4.50лв. за 1000 импресии.Сутринта пуснах кода и се върти само вашата реклама и при достигане на 500 импресии и няколко клика имам комисионна 0.20 лв , което претиворечи на казаното от вас и според комисионната която давате тези 20 стотинки трябваше да са 2.25лв. Аз си го обеснявам така защото се рекламира само вашата реклама.
2. Другото което е каква е средната цена на клика ?
Поздрави,
инж.Георги Колев
Здравейте !
1. Първоначално имаше опция за реклама само чрез импресии, но вече има и опция за реклама и чрез клик. Което значи, че в момента има два типа реклами, на импресии и на клик. Когато дадена реклама е импресии Вие ще получавате цената за 1 импресия, а кликванията от нея няма да се заплащат. Когато рекламата е на клик, на Вас ще се заплаща цената за клик, а от импресиите от нея няма да се заплащат.
2. Посочените цени за реклама в уеб сайта са промоционални и могат да бъдат завишени. Приходите за издатели от реклама на клик варират между 0,14 лв и 0,04 лв според броя кликове в дадена рекламна кампания.
Поздрави,
Ивайло Радев
... и е избегнат един от зададените ми въпроси !
Здравейте !
Бихте ли посочили кой е този въпрос, за да може да Ви отговоря.
Поздрави,
Ивайло Радев
При опит да се регистрирам ми връща - В момента имаме проблем. Моля, опитайте по-късно ! [1]
Аз ли бъркам или цените за рекламодатели са доста високи?!