абе гледам са те отрезали и от новия ти хостинг нещо... що така?Вселената нека си седи. Отделно може да се билдне сайт(на омразния ми Wordpress ). Ще видим, мисля, че имам и някакви бекъпи на стари мой сайтове.
ти си гоУем смешник обаче Обещавам ти в този си живот да нямаш сайтове, до 2-3 дни ще останеш и без ютуб каналВиж файлът 33385
Смешници Ти Калпазанчо и оня тЪпстер ми гледайте подписа тук в форума. Не ми берете грижа за Вселената Циркаджии
НОВ ЩЕ СИ НАПРАВЯ! Има опция да публикувам в Блогер например и пак ще го *ухате вие двамцата!!!! Както казах, ЦИРКАДЖИИ!!! Дядо и внучето(напомпаното комплексарче), тръгнали да се правят на големи! Я поне кажи някой плаща ли ви, или вие природно сте си идиоти?ти си гоУем смешник обаче Обещавам ти в този си живот да нямаш сайтове, до 2-3 дни ще останеш и без ютуб канал
правим го безплатно , за кеф А ти си нашия кеф в момента и скоро няма да те оставим да живнешНОВ ЩЕ СИ НАПРАВЯ! Има опция да публикувам в Блогер например и пак ще го *ухате вие двамцата!!!! Както казах, ЦИРКАДЖИИ!!! Дядо и внучето(напомпаното комплексарче), тръгнали да се правят на големи! Я поне кажи някой плаща ли ви, или вие природно сте си идиоти?
Искаш ли защитен хостинг?НОВ ЩЕ СИ НАПРАВЯ! Има опция да публикувам в Блогер например и пак ще го *ухате вие двамцата!!!! Както казах, ЦИРКАДЖИИ!!! Дядо и внучето(напомпаното комплексарче), тръгнали да се правят на големи! Я поне кажи някой плаща ли ви, или вие природно сте си идиоти?
той е беден няма 5 стинки да се обръсне ти хостинг му предлагашИскаш ли защитен хостинг?
По скоро е обратното! Казах ви и преди, почивам си в момента и се забавлявам....!!!!правим го безплатно , за кеф А ти си нашия кеф в момента и скоро няма да те оставим да живнеш
От теб не!Искаш ли защитен хостинг?
онлайн е кога върбата роди крушиПо скоро е обратното! Казах ви и преди, почивам си в момента и се забавлявам....!!!!
От теб не!
Виж файлът 33386
Форума си е онлайн..... тва, че вие смешници не можете дори да го заредите само доказва колко големи разбирачи се! Ходете при калинките и си стойте на гъзовете в Бургас!
Е добре Вие сте гуемите "хакери", щом казвате.....онлайн е кога върбата роди круши
вдигнал си форума си локално на твоя компютър и викаш - сайта е онлайнЕ добре Вие сте гуемите "хакери", щом казвате.....
Мне грешиш! Хакер се бараш, намери го(ще ти дам бонус от съжаление, да не се мъчиш(не съм казал, че е на същия домейн....)!вдигнал си форума си локално на твоя компютър и викаш - сайта е онлайн
палячо , ти си толкова малоумен, че до 24 часа ще съм ти намерил новия домейн и пак ще е долу.Мне грешиш! Хакер се бараш, намери го(ще ти дам бонус от съжаление, да не се мъчиш(не съм казал, че е на същия домейн....)!
Следващата ми статия: Тобстера, романтичната вежда(като на маздите )!
Успех хакере...... Книга ще напиша, безплатно ще я давам..... те така да се позабавляваме всички на глупостта и излагацията ви "Новите Anonymous, бургаски гларуси летящи на високо", това и е работното заглавие. Снимков материал задължително, за по - интересно Глава първа: Господата трета веждапалячо , ти си толкова малоумен, че до 24 часа ще съм ти намерил новия домейн и пак ще е долу.
продължавай в същия дух ... далеч ще стигнеш Трябва банкет да даваш, че ти даваме тема за хейт шоуто ти което е толкова нескопосаноУспех хакере...... Книга ще напиша, безплатно ще я давам..... те така да се позабавляваме всички на глупостта и излагацията ви "Новите Anonymous, бургаски гларуси летящи на високо", това и е работното заглавие. Снимков материал задължително, за по - интересно Глава първа: Господата трета вежда
Бе не знам дали е нескопосано, ама.... Аз дето не съм привърженик на МВР ми се налага да се занимавам. Що народ ще изгърми покрай вас двамата........ ама а да видим Защото извършвате незаконна дейсност на чиято и територия на света да е, и си мислите, че ще останете безнаказани. Лошото, че ще повлечете маса хора с вас!продължавай в същия дух ... далеч ще стигнеш Трябва банкет да даваш, че ти даваме тема за хейт шоуто ти което е толкова нескопосано
давай бе палячо оплаквай се нали си мнооого отворен - отворен си отзадБе не знам дали е нескопосано, ама.... Аз дето не съм привърженик на МВР ми се налага да се занимавам. Що народ ще изгърми покрай вас двамата........ ама а да видим Защото извършвате незаконна дейсност на чиято и територия на света да е, и си мислите, че ще останете безнаказани. Лошото, че ще повлечете маса хора с вас!
Успокой се де, аз съм си събрал нужния материал, ще го пратя където трябва. То форума си е само писаници, но когато предлагаш незаконни услуги е друга работата там. Живи и здрави да смедавай бе палячо оплаквай се нали си мнооого отворен - отворен си отзад
ти си поредния малоумник който е гледал филми ала От местопрестъплението , което няма нищо общо с действителността. Ти си просто един доносник ( хората не обичат доносниците ) без грам покритие. Това ми прилича на ЕЖК - Една жена казала на пейката. Нещшо някви доказателства за флууд или за хак ще представиш ли? Или викаш от хостинга ти не ти дават достъпУспокой се де, аз съм си събрал нужния материал, ще го пратя където трябва. То форума си е само писаници, но когато предлагаш незаконни услуги е друга работата там. Живи и здрави да сме