хахахаИ в крайна сметка, човекът дали си намери автор, чудя се.
хахахаИ в крайна сметка, човекът дали си намери автор, чудя се.
Може ли да опитам харесва ми да пиша но незнам дали стават писанията ми.Дали бихте рискували с менТрябват ми 10+ кратки (300-350 думи) статии на български на следните теми:
1. Спално бельо (чаршафи, шалтета...) - 4 статии (мога да взема и повече, ако ви се пише)
2. Декорация за дома (картини, панели за стена) - 3 статии (мога да взема и повече, ако ви се пише)
3. Агротехника (трактори, прикачен инвентар) - 3 статии
Предлагам по 1лв на 100 думи за грамотно написан текст с >85% уникалност. Може да е превод или преразказване - стига да отговаря на предните 2 условия.
Плащам след получаването на статиите, ако някой се съмнява - справка iTrader-a и всички хора, с които съм работил през годините.
Ако си харесам автор, ще поръчвам и още статии.
Пишете ми на ЛС с линк към ваш текст, по подобна по възможност тематика, както и с въпроси и/или предложения.
Може ли (запетая) да опитам (запетая) харесва ми да пиша (запетая) но не знам (разделено) дали стават писанията ми.Може ли да опитам харесва ми да пиша но незнам дали стават писанията ми.Дали бихте рискували с мен
Ха, че какво да меря с теб точно?! И не ми се прави на ощипана госпожичка, че хич не си падам по леготии. Изказал си мнение, ок, аз - също. Казваш "смешно изпълнение", аз пък ти отговарям, че не е задължително и ти обяснявам. Моите дипломи какво ги бъркаш, да не би да си я окъсал откъм кетапи Не ми пука с колко хора работиш, явно нещо социалните ти умения куцат сериозно. Но това също не ми пука. И не ме занимавай с твоите комплекси, ок? Оттук насетне те оставям да се каляш сам, не разчитай да ти отговоря повече. И без това каквото имах за казване ти го казах, пък и не ми плащат лекторски, че да уча някой на каквото и да било
Хайнов, съкровище! "Леготии" наистина съм го цъкнала грешно, но не е от незнание, а защото пиша на десетопръстна и не гледам в клавиатурата въобще, особено пък когато бързам по неофициални писания - та, да, случАва се За сметка на това мога да набирам текст със скоростта на мисълта, така че, пак си струва. Колкото до другите ти глупащини, по-добре ти прегледай учебниците наново, че само се излагаш и си супер смешен - назидателен тон, а плещиш врели-некипели. Типичен комплексар си, приятелю! Харесва ли ти или не, това е тъжната истина...Страхотен правопис. Като за журналист. Леготии се пише с "и", уважаема - лИготии. Правиш ли разлика кога "оттук" се пише заедно и кога разделено или и за това трябва да те ограмотявам?! В конкретния случай се пишат разделено. Та какви дипломи казваш, че имаш, защото такива основни правила по правопис се учат до 8ми клас в прогимназията?
Имам дипломи да те убия с тях, не бери грижа. Но дипломите не правят човека. Това знаеш ли го? Не създават и личностните характеристики. Уменията пък зависят до голяма степен от опита. Ето и още малко безплатни насоки от моя страна:
- хубаво е преди да се изказваш по определени въпроси и срещу определени хора, да си проучила за какво и кого става въпрос, за да не изглеждаш като Димитър Върбанов в опит да създадеш поредната НОВИНА, т.е. жалка;
- ако наистина си журналист, ще бъде чудесно да не допускаш правописни и пунктоационни грешки. Може би е добре идея пак да попречетеш правилата за правопис в българския език;
- запозната ли си с бизнес етиката? Подозирам, че и това е нещо, над което ще трябва да наблегнеш.
Това са едни безплатни съвети. За следващите ще те таксувам. Макар, че за такива като теб казват: "Да беше нещо друго, та да му го набиеш, ама то акъл - няма как да стане".
Трябват ми 10+ кратки (300-350 думи) статии на български на следните теми:
1. Спално бельо (чаршафи, шалтета...) - 4 статии (мога да взема и повече, ако ви се пише)
2. Декорация за дома (картини, панели за стена) - 3 статии (мога да взема и повече, ако ви се пише)
3. Агротехника (трактори, прикачен инвентар) - 3 статии
Предлагам по 1лв на 100 думи за грамотно написан текст с >85% уникалност. Може да е превод или преразказване - стига да отговаря на предните 2 условия.
Плащам след получаването на статиите, ако някой се съмнява - справка iTrader-a и всички хора, с които съм работил през годините.
Ако си харесам автор, ще поръчвам и още статии.
Пишете ми на ЛС с линк към ваш текст, по подобна по възможност тематика, както и с въпроси и/или предложения.